Haberler

2 ay önce boşandığı eşinin Berrak Tüzünataç'la olduğu öğrenen Burcu Esmersoy, ne yapacağını bilemedi

Güncelleme:

İki ay önce boşandığı eşinin oyuncu Berrak Tüzünataç'la birlikte olmaya başladığını öğrenen Burcu Esmersoy, muhabirlerin yanında ne yapacağını şaşırdı. Cümlelerini kısa kesen Esmersoy, apar topar mekandan ayrıldı.

15 ay önce yurt dışında nikah masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz, 2 ay önce tek celsede boşandı. Suyabatmaz, boşanmadan kısa süre sonra oyuncu Berrak Tüzünataç ile görüntülendi. Bir etkinliğe katılan Esmersoy, eski eşinin aşk kaçamağını öğrenince şaşkınlığa uğradı.

BERRAK VE BERK BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

Berk Suyabatmaz, önceki akşam Bomonti'de başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç ile kahve içerken görüntülendi. Gazetecileri fark edince koşar adımlarla mekanın iç kısmına geçen ikili, kısa süre sonra mekandan ayrı ayrı çıktılar.

2 ay önce boşandığı eşinin Berrak Tüzünataç'la olduğu öğrenen Burcu Esmersoy, ne yapacağını bilemediBerrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz

ESKİ EŞİNİN YENİ SEVGİLİSİNİ DUYUNCA ŞOKE OLDU

Bir davete katılan Burcu Esmersoy, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorular soracağını öğrenince ellerini ovuşturmaya başladı. Esmersoy, 2 ay önce boşandığı eşi Berk Suyabatmaz'ın oyuncu Berrak Tüzünataç'la birlikte olduğunu duyunca ne yapacağını bilemedi. Tüzünataç ve Suyabatmaz'ın ilişkilerinin onlar evliyken başlamadığını söyleyen Esmersoy, "İki bekar insan. Eğer ilişkileri varsa da beni hiç ilgilendirmez" dedi.

2 ay önce boşandığı eşinin Berrak Tüzünataç'la olduğu öğrenen Burcu Esmersoy, ne yapacağını bilemedi

APAR TOPAR AYRILDI

Her zaman samimi ve eğlenceli kişiliğiyle bilinen güzel sunucunun gergin halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Morali bozulan sunucu, apar topar muhabirlerin yanından ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy Bomonti Haberler

500

Yorumlar (9)

Yaz:

Bir yerde okumuştum bir evliler bir de ortada gezen serbest atomlar varmış. Bunlar evlileri ayartir, bekarlari bos birakmaz ortada serbest dolaşır ve kimseyle molekül olusturmazmıs. Kadınları ve erkekleri varmış.

8
0
yanıtYanıtla
BIZDEN UZAK OLSUNLAR YETER:

NIYE SASIRMIS ANLIYAMADIM BIZLER BILE ARTIK ONLARIN HAYAT ANLAYISI VE KENDI CAMIALARI ICINDE YASANAN DEGIS TOKUSLARINA GÜNLÜK ILISKILERINE AYLIK EVLENMELERINE ALISTIK SASIRMIYORUZ

7
0
yanıtYanıtla
Lotankor:

Attan inip kısrağa bindi, ikisi de at suratlı.

7
0
yanıtYanıtla
yanlız adam:

Bu kadın boşanılırmı yaaa :(

4
3
yanıtYanıtla
YANLIZ ADAM´A:

HANGI BOYNUZU TERCIH EDERDIN COK DALLI GEYIKMI YOKSA UFAK BIR KECI BOYNUZUNUMU

yanıt3
yanıt1
Volkan:

Paralı adamları da kınamamak lazım 4 tane aynı anda evlenmektense sıralı 4 kere evlenip boşanıyorlar. En son yaşlılıkta ilaç vs konularını takip edecek birisini buluyorlar. Ondan da çocuk olabiliyor sonra yıllar süren babalık ve miras davaları devam ediyor.

5
0
yanıtYanıtla
Emekli Mğffettişler Müffetişi:

Kadında Ursula Andreas tipi var, bir türlü değerini bulamadı. Gençler vşlmez ancak internetten kimmiş diye bakar.

4
0
yanıtYanıtla
YASSS:

NE sandınya yasını mı tutacakdı adam :D

2
0
yanıtYanıtla
musti:

arda ya sorun birde . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title