Haberler

Mafya Değil 30 Yıllık Mermerciyim'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, temizlik görevlisi olarak sigortasız çalıştırıldığı otelde çatıdan düşüp sakat kalan Murat Aslan'ın açtığı davada tanıklık yapan ve kazandığı 120 bin lira tazminattan pay istediği, vermeyince de işyerini kurşunlattığı iddiasıyla 2 kişiyle birlikte gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılan A.B. "Mafya değil 30 yıllık mermerciyim" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, temizlik görevlisi olarak sigortasız çalıştırıldığı otelde çatıdan düşüp sakat kalan Murat Aslan'ın açtığı davada tanıklık yapan ve kazandığı 120 bin lira tazminattan pay istediği, vermeyince de işyerini kurşunlattığı iddiasıyla 2 kişiyle birlikte gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılan A.B. "Mafya değil 30 yıllık mermerciyim" dedi.

Bodrum'da evli 3 çocuk babası Murat Aslan, temizlik görevlisi olarak çalıştığı otelde, 8 yıl önce çatıdan düşüp, sakat kaldı. Aslan, sigortasız çalıştırıldığı gerekçesiyle maddi, manevi tazminat davası açtı, arkadaşı 49 yaşındaki A.B.'yi tanık gösterdi. 8 yıl süren hukuk mücadelesi sonunda mahkeme Aslan'a, 120 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi. Aslan, davada kendisine tanıklık eden arkadaşı A.B.'nin alacağı tazminatın yarısını istediğini, vermeyince de iki genci gönderip, kendisini tehdit ettirdiğini ve malulen emekli olmasının ardından eşiyle birlikte işlettiği restoranı kurşunlattığını ileri sürüp şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine jandarma, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. A.B., jandarmadaki ifadesinde Aslan'ın kendisine borcu olduğunu, ödemediğini öne sürerek, "Kimseyi tehdit etmedim, ettirmedim" dedi. Diğer iki şüpheli de suçlamaları kabul etmedi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

'MAFYA DEĞİL MERMERCİYİM'

Evli 3 çocuk babası A.B., serbest bırakılmasının ardından DHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Kendisinin mafya değil 30 yıllık mermerci olduğunu savunan A.B. şunları anlattı5:

"Aslan çifti, beni mafya olarak göstermiş. Ben çocukları, 'Murat, restoranda mı gidin bakın. Oradaysa görüşelim' diyerek göndermiştim. Başka bir amacım yoktu, olamaz da. Murat arkadaşımdı. 10 ay önce çok sıkışmıştı, 800 lira borç vermiştim. 'Bir ay sonra öderim' dedi. Ancak 10 ay geçti ödemedi. 800 lira için bunları yapmaya ne gerek var? Benim onun aldığı tazminatta gözüm yok. İnsanlık görevimi yapıp, ona tanıklık yapmıştım ama o bana iftira attı. Olayın olduğu gece benim de arabamım camları kırıldı, lastikleri patlatıldı, ben de Murat Alan hakkında şikayette bulundum. Mafya değil alnının akı ile parasını kazanan biriyim." - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Aslan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title