Haberler

Madde Bağımlılığına Karşı "Pedal Çeviren" Bisikletçi, Afyonkarahisar'da

Güncelleme:

Bisikletiyle 20 ili kapsayacak ve 40 gün sürecek Türkiye turuna çıkan Yeşilay gönüllüsü Cemal Azmi Başkaptan, Afyonkarahisar'a ulaştı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin "Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre için Türkiye Turu" projesi kapsamında, bisikletiyle 20 ili kapsayacak ve 40 gün sürecek Türkiye turuna çıkan Yeşilay gönüllüsü Cemal Azmi Başkaptan, Afyonkarahisar'a ulaştı.

Proje kapsamında bir süre önce İstanbul'dan yola çıkan Başkaptan, Afyonkarahisar'a ulaşarak, Yeşilay Cemiyeti İl Temsilcisi Dr. Mustafa Gökçe ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Başkaptan, ziyarette, sigara, alkol, madde bağımlılığı gibi alışkanlıklara karşı pedal çevirdiği, bunun yanı sıra çevreci taşıt olan bisikletin gündelik hayatta kullanımının yaygınlaşmasına dikkati çekmek istediğini kaydetti.

Bisikletin sağlık, mutluluk ve huzur için en ideal araç olduğunu ifade eden Başkaptan, sigara, alkol, madde bağımlılıklarının yanında kumar ve internet bağımlılığıyla da mücadele ettiğini söyledi.

Çoban da, belediye olarak bisiklet kullanımının özendirilmesi konusunda çalışmaları yürüttüklerini anlatarak, Başkaptan'ı tebrik etti.

Muhabir: Serdar Yılmaz

Yayıncı: Deniz Açık - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title