Haberler

Madalyaları Vali Ali Fidan Verdi

Düzce’de hafta sonu gerçekleştirilen "Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları" renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce'de hafta sonu gerçekleştirilen "Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları" renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalarda ilk üçe gerin sporculara ödülleri Vali Ali Fidan tarafından verildi.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi Topuk Yaylası'nda düzenlenen "Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları" Vali Ali Fidan'ın start bayrağını kaldırmasıyla başladı. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kaynaşlı Kaymakamlığı tarafından organize edilen yarışlara yurt içi ve yurt dışından toplam 76 sporcu katıldı. Türkiye Bisiklet Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan organizasyonun ilk gününde "Düzce MTB Cup (C3)" yarışları yapıldı. Düzce MTB Cup'ın ilk gününde Elit Erkek ve Elit Bayan yarışları gerçekleştirildi. Elit Erkekler 4200 metrelik parkuru 7 tur, Elit Bayanlar ise aynı parkuru 5 tur yarışarak tamamladı. Çok sayıda yerli ve ulusal basının takip ettiği Düzce MTB Cup'ın ilk gününde erkeklerde Abdülkadir Kelleci birinci olurken Yunus Emre Yılmaz ikinci ve Bayram Eroğlu üçüncü oldu. Bayanlarda ise Esra Kürkçü parkuru lider olarak tamamlarken Cansu Türkmenoğlu ikinci ve Pelin Bayram üçüncü oldu. İlk 3 sırayı alan sporculara ödüllerini Valimiz Ali Fidan ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir verdi. Bisiklet Sporlarına yapmış olduğu katkılardan dolayı Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Vali Ali Fidan'a Teşekkür Plaketi verildi.

Yarış alanında konuşan Vali Ali Fidan, "Bugün Topuk Yaylasında Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışlarını yapıyoruz. Yine Düzce için güzel bir sportif aktivite. Topuk Yaylasının artık uluslararası marka haline geldi. Bunun için Fenerbahçe Spor Kulübümüze de teşekkür ediyoruz. Yapmış oldukları tesis hem Türk sporuna hem de Düzce'mize kazandırılmış oldu. Bugün dağ bisikleti yarışları var. Yarın da Maraton yarışları var. Aynı zamanda biz burada hem bisiklet parkuru hem de koşulu kayak parkuru düzenledik. Ralli ve offroad içinde parkurlarımız var. Topuk Yaylasını doğa sporları merkezi haline getirmek istiyoruz. Aslında Düzce doğasıyla, yaylalarıyla, havasıyla kültürüyle bir spor, kültür, turizm şehri olma yolunda ilerliyor. Sabah itibariyle de Gölyaka İlçemizde Havacılık Festivali vardı. Orada da 400' ün üzerinde katılım sağlayan sporcularımız vardı. Bu yaptığımız etkinliklerle Düzce'miz daha büyük organizasyonları yapar. Ben hem ülkemizden hem de yurtdışından gelen katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Düzce MTB Cup, 16 Ağustos Pazar günü 42 kilometrelik maraton yarışıyla tamamlandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Fidan Kaynaşlı Düzce Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title