Haberler

Maçın Ardından

Fenerbahçeli futbolcu Sow: "Tatil öncesi iyi bir moral oldu" Cristian: "Savaşarak farklı galip geldik"

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor karşısında aldıkları 5-1'lik galibiyetin, devre arası tatili öncesi kendilerine iyi bir moral olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Senegalli forvet, maçta ilk yarının zor geçtiğini belirtti.

İkinci yarıda iyi bir zamanda gelen penaltı golünden sonra oyunun kendileri adına rahatladığını ifade eden Sow, "Oyunun rahatlaması açısından bu golün gelmesi iyi oldu, çünkü daha çok alan bulabildik. Rakibimiz bize daha çok alan bırakmaya başladı ve oynamaya başladık. 5 gol attık. Tabii ki bundan sonrası için iyi bir durum oluşturdu. Tatil öncesi bize moral kazandırdı" diye konuştu.

Cristian: "Savaşarak farklı galibiyet aldık"

Kayserispor karşısında ilk yarıda zorlandıklarını, gol yollarında becerikli olamadıklarını kaydeden Cristian Baroni de "Bütün takım savaşarak, farklı galip geldik. Bu 3 puan, bizim için çok önemliydi, puan farkını korumamız gerekiyordu" değerlendirmesinde bulundu.

Attığı penaltı golünün ardından yaptığı "örümcek adam" maskeli kutlamayla, hayranı olduğu Brezilyalı kafes dövüşçüsü Anderson Silva'ya mesaj gönderdiğini belirten Cristian, "Son maçında ayağını kırdı. Onun takma ismi 'örümcek adam' olarak biliniyor. İyileşmesi için ona bir temennide bulundum" dedi.

Puan farkıyla ilgili soruya ise Brezilyalı futbolcu, "İkinci yarı için bir avantaj ama bütün maçlara ayrı ayrı çalışıyoruz. Puan farkını düşünmeden, çalışmaya devam edeceğiz. Bütün takımlar için ikinci yarı zor olacaktır. Her maçı ayrı ayrı düşünüp şampiyon olmak istiyoruz" cevabını verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Kayserispor Moussa Sow Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title