Haberler

Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor'u 94-85 Yenen Beşiktaş Cola Turka'da Yıldız Oyuncu Allen Iverson, Başarılı Bir Oyun Sergiledi

Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor'u 94-85 yenen Beşiktaş Cola Turka'da yıldız oyuncu Allen Iverson, başarılı bir oyun sergiledi.

Mücadeleye ilk beşte başlayan ve ilk 20 dakikada sahada kalan Iverson, özellikle ilk yarıdaki başarılı performansıyla beğeni topladı. İlk yarıyı 10 sayı, 8 asist ve 2 ribauntla tamamlayan yıldız oyuncu, 3. çeyrekte ise 6 dakika 30 saniye oynadı.

Bu yarıda yorulan siyah-beyazlı oyuncu, 3. çeyreğin kalan bölümünde kenarda dinlenme fırsatı buldu. Son periyotta uzun süre yine yedekte bekleyen Iverson, bitime 2 dakika 26 saniye kala yeniden oyuna girdi ve karşılaşmayı 14 sayı, 8 asist ve 3 ribauntla tamamladı.

- SAVUNMAYA DA YARDIMCI OLDU-

ABD'li yıldız hücumdaki katkılarının yanı sıra zaman zaman savunmada da başarılı bir görüntü çizdi.

Savunmada yüksek konsantrasyonla oynayan Iverson, top çaldı ve ribaunt aldı.

Siyah-beyazlı oyuncu, diğer maçların aksine hareketli oyunun yanı sıra özellikle fazlasıyla diyaloğa girdi. Iverson, yaptığı fauller sonrası zaman zaman hakemlere itirazda bulundu.

Diğer yandan ABD medyasının Iverson'a ilgisi de sürüyor. Her maçta farklı gazetecilerin geldiği ABD'den bu kez Newark Post'tan gazeteciler mücadeleyi takip etti. Gazeteciler, yıldız oyuncuyla da röportaj talebinde bulundular.

Bu arada Iverson'ın takım arkadaşı Chatman 19 sayıyla oynarken, Likholitov ise 20 sayı ve 8 ribauntla mücadele etti.

Medical Park Trabzonspor'da ise Vladislav Dragojlovic'in 18 sayı, 12 ribaunt ve Ali Karadeniz'in de 20 sayı ve 10 ribauntluk performansı galibiyet için yetmedi.

- IVERSON-

Allen Iverson, maçın ardından yayıncı kuruluş Spormax'e yaptığı değerlendirmede, mücadelenin kendisi adına en önemli noktasının, en iyi performansını ortaya koymaya çalışması olduğunu ifade ederek, 'Bu akşam en önemli olan sahaya en iyi performansı koymaya çalışmamdı. Takım arkadaşlarımla birlikte iyi bir karşılaşma çıkardım. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu maçın benim için en önemli tarafı, daha iyi performans ortaya koymam oldu' ifadelerini kullandı.

- BAŞKAN YOK, OĞLU TAKİPTE-

Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü yöneticileri Erdoğan Toprak ve Şeref Yalçın da izlerken, salonda bulunmayan kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Cemal Demirören de salonda yerini aldı.

Annesi Revna Demirören'in de salonda olmadığı minik Cemal, bakıcısıyla birlikte protokol tribününün en önünde maçı izledi.

(ED-SEL-SÇ) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title