Haberler

Liseler Arası Futbol Turnuvası Düzenlenecek

Güncelleme:

Karaköprü Belediyesi "Hayat Okulu Projesi" kapsamında 03-11 Haziran tarihleri arasında Liseler arası futbol turnuvası gerçekleştirilecek.

Karaköprü Belediyesi tarafından İlçedeki tüm liseleri kapsayacak olan futbol turnuvası 03-11 Haziran 2014 tarihleri arasında Faruk Çelik Spor tesislerinde yapılacak.

Gençleri sporla buluşturacak olan turnuvada dereceye girenler ödüllendirilecek.

Turnuva için gerekli olan tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi "Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz "Hayat Okulu Projesi" kapsamında artık gençlerimize, spor anlamında kültür anlamında sanat anlamında Belediyemizin kapılarını tümüyle açmış bulunmaktadır. 03-11 Haziran tarihleri arasında İlçemizin sınırlarındaki mevcut tüm Liseler arasında yapacağımız Futbol turnuvası gençlerimize hem eğitim sezonunun bitmesi açısından moral ve motivasyon hem de onların enerjilerini güzel bir şekilde bir yarışma içerisinde bir ortam yaratmak amacındayız. Buradan tüm okullarımızı şölen havasında geçecek olan kardeşlik hukukunun gelişeceği centilmenliğin kazanacağı Futbol turnuvasına davet ediyorum. Turnuvada yarışarak dereceye giren takımları da ödüllendireceğiz. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Faruk Çelik Karaköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title