Haberler

Lazio'da Galatasaray Korkusu: Sneijder Dahisine Dikkat

Güncelleme:

İtalyan basını, Galatasaray-Lazio eşleşmesindeki tedirginliklerini dile getirirken, "Özellikle Sneijder dahisine ve Muslera'ya dikkat edilmeli" ifadelerini kullandı.

Uefa Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile Lazio'nun karşılaşacak olması İtalyan basınında geniş yer buldu. Çizme basını, Galatasaray'ın şansını yüksek görürken, "Lazio özellikle Sneijder dahisine ve eski kalecisi Muslera'ya dikkat etmeli" yorumunda bulundu.

LAZIO'DA KRİZ

Avrupa Ligi'nde kuralar dün çekildi, rakipler belirlendi, ancak Lazio içten içe kaynıyor. Ülke basını, başkent Roma ekiplerinden Lazio'daki, sportif ve yönetimsel krizin daha da derinleşmiş olmasına odaklandı. Serie A'daki 16 maçta 6 galibiyet ve dün akşam Sampdoria karşısındakiyle beraber iki beraberlik elde etmiş olan, sıralamada ise 12'nci sırada yer alan mavi-beyazlı ekipte teknik direktör değişikliğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak İtalyan basınına yansıyanlara göre, kulüp başkanı Claudio Lotito, Genel Sekreter Armando Calveri ve Sportif Direktör Igli Tare'nin, dün akşam stadyumda gerçekleştirdikleri görüşmede, Teknik Direktör Stefano Pioli'ye bir şans daha vermeyi kararlaştırdığı, en azından 20 Aralık'taki Inter maçında da takımın başında kalması istendiği öne sürüldü. Pioli ise, sorumluluğunu üstlendiği skorlardan üzüntü duyduğunu, geleceğine kulüp yönetiminin karar vereceğini söyledi.

GALATASARAY TUZ BİBER OLDU

UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde Lazio'ya Galatasaray'ın denk gelmesi de tuz biber oldu. Roma merkezli Corriere dello Sport gazetesi, İtalyan takımlarının, Avrupa'da yüz güldürmeyen takımlarla eşleştiğini yazdı. Gazete, ne UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma (Real Madrid) ve Juventus'un (Bayern Monaco), ne de Avrupa Ligi'ndeki Lazio, Fiorentina ve Napoli'nin, bu çekilişten memnun olmadığını kaydederek, "En azından Lazio, Fiorentina (Tottenham) ve Napoli'ye (Villareal) daha yenilebilir takımlar denk düşebilirdi" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER DAHİSİNE DİKKAT"

La Gazzetta dello Sport da, "İtalyan takımları için kötü şans" yorumunu yaptı. Lazio'nun Galatasaray karşısında dikkatli olması gerektiğini belirten gazete, "Galatasaray İtalya'yı iyi biliyor. Lazio'nun özellikle eski oyuncusu Muslera'dan, Sneijder dahisine kadar birçok oyuncuya dikkat etmesi gerekir" diye yazdı.

KLOSE'NİN PODOLSKI SEVİNCİ

Lazio'nun dünyaca ünlü futbolcusu Miroslav Klose ise, Galatasaray ile karşılaşacak olmaktan memnuniyet duyduğunu, "Arkadaşım Podolski'yle buluşacak olmaktan mutluyum. Galatasaray hep Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım, iyi bir takım. Şubat'ta ne olacak göreceğiz" sözleriyle ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Lazio Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti? Survivor kim kazandı? 10 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Nafile Namazları Camide mi Yoksa Evde mi Kılmak Daha Faziletlidir?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (9)

La bunlar deli:

GS yi şuan her takım yener ve farkta atar

5
0
yanıtYanıtla
Sirkeci:

HİÇ KORKMAYIN BU MALLARA 5 SALLARSINIZ! MUSLERA NAPSIN? 5 KURTARIYOR HALİYLE 1 YİYOR.

4
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ KEMAL:

Gs zor gol atiyor, , isi hicte öyle kolay olmayacaktir, , gol yollarinda cok etkili ve affetmeyen bir golcüye siddetle ihtiyac var. . . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
muzo:

semih varken defansta korkmayın

1
0
yanıtYanıtla
DELİ DERVİŞ:

Özellikle Sneijder dahisine ve Muslera''ya dikkat edilmeli hele başlığa bak. Sneijder''e dikkat edilmesini anladık. Muslera gidip gol mü atacak, asist mi yapacak. Adam kalesini koruyacak. Kaleciden de korkulur mu? Yok bence bu başlıkta tercüme hatası var.

1
0
yanıtYanıtla
gizli iii isimmmmmmmm söylenmezzMobil-ANDROID:

Bana göre Cimbom en büyük ,4 yıldızını var

0
0
yanıtYanıtla
lalMobil-ANDROID:

sneijder mi dahi diger unlu futbolcular messi 'ronaldo iniesta'luis suares bunlar ne oluyor.

0
0
yanıtYanıtla
8taş:

denizli tabiriyle yüzde 51 cincon. . yani yüzde 51 ihtimalle 4 yer cincon. hahahahaha

0
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNCELİ:

fark atamayız kalede muslera var diye korkmuslardır sonra umut burak denyoları akıllarına gelince tekrar sırıtmıslardır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title