Haberler

    Kyocera'dan Düşük Maliyetli Ağ Yazıcısı!

    Kyocera'nın Yüksek Hızlı Ağ Yazıcısı, İşlevselliği ve Kullanım Kolaylığı ile Dikkat Çekiyor...

    Kyocera Mita kullanıcılara güç, fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı sağlayacak yeni A4 S/B ağ lazer yazıcısı FS-1370DN'yi piyasaya sundu.

    Bağımsız test merkezi BLI tarafından ' Highly Recommended' sertifikası ile ödüllendirilen FS-1370DN yüksek hız ve güvenirlik sağlarken, baskı maliyetlerini azaltmaktadır. 35 sayfa/dakika A4 hızına ve 128 MB hafızaya sahip yazıcı, yüksek baskı hacimli işletmelerin kullanımı için idealdir. 1200 dpi çözünürlük ve 500 MHz işlemci sayesinde dokümanlar yüksek kaliteli ve hızla basılır. ENERGY STAR uyumlu FS-1370DN kağıt tüketiminin azalmasına yardımcı olan çift taraflı baskılama (dubleks) özelliğine standart olarak sahiptir. Bilgitaş İş Geliştirme ve Pazarlama Koordinatörü Türkay Terzigil görüşlerini: ' Kyocera FS-1370DN modeli ile giriş seviyesi masaüstü lazer yazıcı ürün grubumuz daha da güçlendi. Kullanıcıların yoğun baskı işlerinde FS-1370DN hızı ile ön plana çıkarken, şık tasarımı ve network bağlantısı ile de beğeni toplamaktadır.' şeklinde belirtmiştir.

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title