Haberler

Kütesob ile Şekerbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

(KÜTESOB) ile Şekerbank arasında kredi protokolü imzalandı.

Birlik'ten yapılan yazılı açıklamada, protokolle Şekerbank'ın bankacılık işlemlerinde yüzde 50, kredi faizlerinde ise yüzde 20'ye varan oranlarda indirim avantajı sağlandığı bildirildi.

Protokolün, KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ve Şekerbank Kütahya Şube Müdürü Ferhat Demirhan tarafından imzalandığı ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

"Protokol kapsamında kullanılacak kredilerde 4 ay taksit erteleme imkanı bulunuyor. Banka ayrıca Üreten Paket ile vergi ve hukuk danışmanlığı gibi alanlarda esnaf ve küçük işletmelerin iş yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor. Esnaf ve küçük işletmeler, Şekerbank'ın Üreten Paket hizmetinde ödeme planlarını kendileri belirleyerek kredilerini kolayca çekebiliyorlar. Ayrıca kredinin faiz oranını da kendileri seçebiliyorlar. Havale, EFT ödemeleri ve diğer bankacılık işlemleriyle, masraf ve komisyonlarda yüzde 50'ye varan indirim ve 12 yıla varan vade seçenekleri ile Üreten Paket, hedef kitlesine göre altın, gümüş ve standart olmak üzere üç farklı paket halinde sunuluyor. Üreten Paketin avantajları sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Şekerbank bu hizmetten yararlananlara 5 bin TL'ye kadar teminatlı ferdi kaza sigortası, hastaneye acil yatışlarda ise 5 bin TL'ye kadar sigorta güvencesi sağlıyor. Sigorta kapsamında iş yerinde olası bir yangın, yıldırım, su baskını, hırsızlık gibi durumlar karşısında da 20 bin TL'ye kadar teminat sunuluyor. Üreten Paket sahibi esnaf ve küçük işletmeler, 4440029 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veren Üretene Destek Hattı aracılığıyla, Üreten Paket Danışmanlık Hizmeti kapsamında hukuki danışmanlıktan mali müşavirliğe, otel bilgi servisinden rezervasyona, kongre, fuar ve konferans organizasyonuna kadar geniş yelpazedeki danışmanlık hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyor."

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title