Haberler

Kumluca Belediyesine Tse'den Tam Not

Kumluca Belediyesinin Türk Standartları Enstitüsü'nden 2007 yılında aldığı ISO 9000 ve 2010 yılında aldığı ISO 10002 kalite belgeleri, TSE denetçileri tarafından denetlendi.

Kumluca Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Antalya Sistem Belgelendirme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yıllık denetimlerden tam not aldı.

Kumluca Belediyesinde TSE ISO 9000 ile ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi belgesinin tetkiki yapıldı. Tetkiklerde Ar-Ge, yazı işleri imar ve şehircilik ile özel kalem müdürlüğüne bağlı halkla ilişkiler bürosu denetlendi.

Denetimlerin sonunda birimlerdeki tetkiklerin değerlendirilmesiyle ilgili kapanış toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan TSE Antalya Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Sait Kaya Kars, halkla ilişkiler biriminde vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere kalite sistemince belirlenen standartlara uygun çözüm üretildiğini söyledi.

Kars, bu yılki denetimlerde Kumluca Belediyesinin tam not aldığını, diğer kurumlarda düzenledikleri eğitim programlarında Kumluca Belediyesini örnek gösterdiklerini belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da belediyenin kurum olarak vatandaş memnuniyeti başta olmak üzere bünyesinde yapılan bütün işlerde kalite standartlarını ilke edindiğini bildirdi.

Her yıl yapılan gözetim tetkiki ve her üç yılda bir yapılan belge yenileme tetkikler sayesinde kalite sistemine uygun işleyiş ve sistemin iyileştirilmesiyle sürekliliğinin sağlanması hedeflendiğini belirten Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Aynı zamanda TSE'den almış olduğumuz bu belgeler ile geçtiğimiz yıl 2013 Uluslararası Sokrates 'En iyi şehir' ve 'En iyi Belediye Başkanı' ödüllerini Kumluca'mıza kazandırdık. Kumluca Belediyesi bir ilçe belediyesi olarak kalite standartlarını önemsemiş ve dinamik bir ekiple hizmet kalitesini sürekli arttırarak ve her yıl TSE tarafından yapılan bu denetimler ile Avrupa'daki 'En iyi kalite uygulamaları 2014' ödülüne layık görüldü." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Belediyesi Antalya Kars Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title