Haberler

Kulu'da Vergi Haftası Kutlamaları

Konya’nın Kulu ilçesinde her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Konya'nın Kulu ilçesinde her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan programa Kulu Vergi Dairesi Müdürü Adem Özdemir, Müdür Yardımcısı Murat Doğa ve vergi dairesi çalışanları ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sonra erdi. Kulu Vergi Dairesi Müdürü Adem Özdemir ve Müdür Yardımcısı Murat Doğan, etkinlik çerçevesinde Kulu Kaymakamı Ayhan Işık'ı ziyaret etti.

Kulu'da Vergi Dairesine kayıtlı 2 bin 385 vergi mükellefinin bulunduğunu ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Adem Özdemir, "Yapacağımız ziyaretlerde Vergi Haftası'nın anlam ve önemini vurgulayacağız. Vergi yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükellefleri çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz" dedi.

Kamu hizmetlerinin en önemli kaynağının vergi geliri olduğunu kaydeden Özdemir, "Müdürlüğümüzce tahakkuk ve tahsilat çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülmüş olup çalışmalarımızda amacımız vergi gelirlerini artırmak ve tahsilat oranını yüzde 100'e çıkartmak olmuştur. Mükellefler öncelikle borç konusunda bilgilendirilmiş tahakkuk aşamasında borçların ödenmesi amaçlanmıştır. Borcunu ödemeyen mükelleflerin tümüne görüşme mektupları gönderilmiş, görüşmeler sonucunda mükelleflerin borçları taksitlendirilmiştir. Bunlara rağmen borcunu ödemeyen mükelleflere takibat işlemleri başlatılmıştır" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Kulu Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title