Haberler

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1253 Kitabı

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1253 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1253 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler;Çizgi - Yorum-Semih Poroy-E-kitap ve Fonksiyonlar-Cem Akaş-E-kitap'sız Olmayacak-Semih Gümüş-5-7-5'ler-İsmail Uyaroğlu-Bilimkurguda Tasvir Edildiği Gibi, Kitapların Geleceği-Ryan Britt-Google ve Kitapların Geleceği-Robert Darnton-SoruşturmaE-kitap ve E-yayıncılık-Özgür Uçkan, Bora Ekmekçi, Can Öz, Cem Erciyes, Selçuk Orhan-Çok Kadınlı Hayatlar-Hasan Bülent Kahraman-Dön-Birgül Oğuz-Dünyayı Okumanın Yolları ve Büyük Dönemeç-Mehmet Rifat-Edebiyat Gündemi:Salah Birsel İçin 40 Zaman Sözü-Feridun Andaç-Salah Birsel: İstikamet Orta Yol-Metin Cengiz-Salah Birsel'i Anımsamak-Mustafa Şerif Onaran-"Salah Bey Tarihi"nin Sayfalarını Çevirirken...-Konur Ertop-İskelem Gözlerin-Halim Yazıcı-Ahmet Telli İçin Şahsi ve Serbest Sözlük-Haydar Ergülen-Devlet... Huuu-Suna Aras-Tektaş Ağaoğlu'ndan Bir Dickens Çevirisi-Raif Özben-Okurken 3-Sabit Kemal Bayıldıran-Bayıldıran'a Zorunluksuz Bir Yanıt-Sennur Sezer-"Yazarlar Okullarda" Dosyası Üzerine-Yusuf Çopur-Şirin'in Uykusuna Ağıt-A. Barış Ağır-Onlar da Çevirdiler 3-Tozan Alkan-Yeni Şiirler Arasında-Refik Durbaş-Yeni Öyküler Arasında-Hatice Meryem-Şah-Gülçin Sahilli-Şiirim-Nur Pembeci-Baklava-Ebru Yıldırım-Ölü Ayet-Servet Gündoğdu-Birbirimizin-B. Kenan Kocatürk-Pera Tepesi'mde-Emrah Öztürk-Zemheriden Sonra Bahar-Şerif Temurtaş-Varlık Kitaplığı"Altı" / Orhan Alkaya-Engin Turgut-İlbay Kahraman ile Söyleşi-Serap Çakır-ON8: Edebiyat ve Genç, Aynı Cümlede...-Mehmet Erkurt-Gülşah Elikbank ile Söyleşi-Nuray Kaya-"Gelibolu - Mitin Sonu" / Robin Prior-Safa Tekeli-Şiir Günlüğü-Gültekin Emre-Yeni Yayınlar-Reyhan Koçyiğit-Şimdi Haberler-Gülce Başer-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Varlık Yayınları / Dergiler

ISBN: 2880000074861

Boyut: 20.0x28.0

Sayfa Sayısı: 112

Basım Yılı: Şubat 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Hasan Bülent Kahraman Semih Gümüş Orhan Çok Cem Akaş Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title