Haberler

Türkiye'nin En Genç Caz Festivali

Güncelleme:

"Jazz15"; 03 – 17 Mayıs tarihleri arasında Akademi Restaurant, Nişantaşı Zihni ve 60 m²'de eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

3 Mayıs Cuma günü saat 22:00'da Akademi Restaurant'ta düzenlenecek festivalin açılışı, Türkçe cazın önde gelen caz vokali Jülide Özçelik'in muhteşem performansının ardından dj Murat Beşer'in müzikleriyle devam edecek. Aynı gün 60 m²'de Bilal Karaman & Jarrod Cagwin de sevenleriyle buluşacak.

15 Gün Boyunca 27 Unutulmaz Caz Performansı!

Profesyonel, amatör veya dinleyici olarak cazı hayatının bir parçası haline getirmiş herkesi biraraya getirmeyi amaçlayan ve 15 gün boyunca cazın ustalarını ağırlayacak festival kapsamında; Sibel Köse, Jehan Barbur, Birsen Tezer, Ayşe Gencer, İmer Demirer, Sarp Maden Quintet, A Capella Boğaziçi, Pia Tango feat. Sumru Ağıryürüyen, Alp Ersönmez – Cereyanlı, Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Ece Göksu Quartet, Yeşim Pekiner Quintet gibi önemli sanatçı ve gruplar yer alıyor.

"Jazz15"te aynı zamanda; Selen Beytekin, Cemmetin Band, Buket Coşkuner Quintet, Pastel Caz Kumpanyası - GUP, Ferhat Öz & Nilüfer Verdi, Halil Serin Trio, Damla Pehlevan, Ceyda Özbaşarel + KDV, Bora Çeliker Quartet, Melisa Kral Quintet, Banu Savaş Quintet, State of Jam gibi sevilen isim ve gruplar da dinlenebilecek.

Eş Zamanlı Caz Keyfi!

Cazseverler; festival boyunca Akademi Restaurant'ın boğazı her açıdan gören eşsiz manzaralı terasında, Nişantaşı Zihni'nin her köşesi tarih kokan atmosferinde ve 60 m² 'nin sıcak ve samimi ortamında cazın keyfini çıkaracaklar.

03 – 17 Mayıs tarihleri arasında Akademi Restaurant, Nişantaşı Zihni ve 60 m²'de düzenlenecek "Jazz15" festivalinin biletleri; www.mybilet.com adresinden, 60 m²'den ve etkinlik günlerinde mekan girişlerinden temin edilebiliyor. Akademi Restaurant konserlerini yemekli izlemek isteyenler, www.mybilet.com 'dan yerlerini ayırtabiliyor. "Jazz15" festival biletleri 15 TL ile 35 TL arasında değişiyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Bilal Karaman Sibel Köse Nişantaşı Türkiye Kültür Sanat Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title