Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, "Polis teşkilatı üyeleri, canını dişine takarak bu vatan için, bayrak için, millet için, cumhuriyet için, demokrasi için başta Cumhurbaşkanımızın can güvenliği olmak üzere tüm bu değerlerimiz için o gece ve devamında canla başla görevini yaptı.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, "Polis teşkilatı üyeleri, canını dişine takarak bu vatan için, bayrak için, millet için, cumhuriyet için, demokrasi için başta Cumhurbaşkanımızın can güvenliği olmak üzere tüm bu değerlerimiz için o gece ve devamında canla başla görevini yaptı." dedi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla Kaymakam Yüksel'i makamında ziyaret ederek, kutlama davetiyesi verdi.

Emniyet Müdürü Sarıkaya, etkinlikler kapsamında şehitler için mevlit okutulacağını, çelenk töreni düzenleneceğini ve kortej gerçekleştirileceğini söyledi.

Kaymakam Yüksel ise, Marmaris Emniyet Müdürlüğünün 15 Temmuz'da çok başarılı bir sınav verdiğini vurguladı.

Yüksel, "Polis teşkilatı üyeleri, canını dişine takarak bu vatan için, bayrak için, millet için, cumhuriyet için, demokrasi için başta Cumhurbaşkanımızın can güvenliği olmak üzere tüm bu değerlerimiz için o gece ve devamında canla başla görevini yaptı." dedi.

Yüksel, Marmaris'te görev yapan bütün polisleri kutlayarak, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın koruması Mehmet Çetin ve Marmaris Emniyet kadromuzdan Nedip Cengiz Eker, burada şehit oldular. Ancak polislerimizin şehadeti ve siz gazilerimizin sayesinde de yine bir 10 Nisan haftasındayız. Bu sayede yaşamımız devam ediyor. Milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin varlığı gücü devam ediyor. Bu uğurda siz ve biz aynı şuurda hareket etmeye hazırız, aynı şuurla görevimize devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ertan Sarıkaya Marmaris Kültür Sanat Haberler

title