Haberler

Rock'n Coke Coşkusu Başlıyor

Müzikseverlerin Aylardır Heyecanla Beklediği, Bu Yıl Altıncısı Düzenlenen Rock'n Coke Festivali Başlıyor! İstanbul Park'ta Kurulan Festival Gelen Ziyaretçilerle Renkleniyor.

Müzikseverlerin aylardır heyecanla beklediği, bu yıl altıncısı düzenlenen Rock’n Coke Festivali başlıyor! İstanbul Park’ta kurulan Festival gelen ziyaretçilerle renkleniyor. Linkin Park, The Prodigy, Kaiser Chiefs ve Nine Inch Nails gibi müzik dünyasının devlerini ağırlayacak olan Rock’n Coke’un ilk performanslarını 17 Temmuz'da bu akşam Coca-Cola zero Sahnesi’nde Bora Uzer ve DearHead gerçekleştirecek.

Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile düzenlenen Türkiye’nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock’n Coke Festivali kapılarını altıncı kez ziyaretçilerine açıyor. Bu sene eğlence 17 Temmuz 2009 akşamı Coca-Cola zero Sahnesi’nde Bora Uzer ve DearHead performansıyla başlayacak.

17 – 19 Temmuz 2009 tarihleri arasında İstanbul Park’ta kurulan 15 bin kişi kapasiteli kamp alanında konaklayacak ziyaretçiler festival boyunca müziğe ve eğlenceye doyacak. Festivalcileri Rock’n Coke’ta bu yıl da müzik dolu bir haftasonu bekliyor. Rock’n Coke, biri ana sahne, diğeri Coca-Cola zero sahnesinde gerçekleşecek konser ve DJ performansları, aktiviteleriyle bu yaza yine damgasını vuracak. On binlerce müziksever festivalin ana grupları Linkin Park, The Prodigy, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails’ın heyecanla beklenen konserleri için nefeslerini tutmuş beklemeye başladı. Festivalciler bu grupların yanı sıra Juliette Lewis, Jane’s Addiction, Howling Bells, D2, Cold War Kids, Duman, Aylin Aslım, Emre Aydın, The Twelves ve Hayko Cepkin gibi ilgi çeken isimlerin vereceği konserlerle bu hafta sonu gerçek bir müzik ziyafeti yaşayacak. Coca-Cola zero Sahnesi’nde de Gece, Wufi, The Twelves (DJ Set), FOMA, Agentorange, Sattas, Proudpilot, Fuat, Post Dial, FairuzDerinBulut, Bora Uzer, DearHead, Mabbas vs Style-ist ve son olarak alternatif müzik dünyasının en yeni ve en büyük yıldızlarından Santigold’un yer aldığı bir program gerçekleştirilecek.

İstanbul Park’ta kurulan festival alanında festival süresince katılımcıların iyi vakit geçirebilmeleri ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için her şey düşünüldü. Kamp alanındaki eğlence ve alışveriş merkezleri, yiyecek ve içecek standları, otopark, uzman doktorların görev yapacağı bir gezici hastane, lunapark ve internet cafe festivalcilere 3 gün boyunca 24 saat hizmet verecek.

Festivalin sponsorları arasında yer alan Vodafone, Garanti Bankası, Toyota, Apple, Anadolu Sağlık Merkezi, Efes Pilsen, Eti ve Power FM standlarında bir birinden renkli ve cazip etkinlikler müzikseverleri bekliyor.

                                                  

                       

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title