Haberler

Recai Çakır'ın 'Zor Değil' Kitabının Lansmanı Gerçekleşti

Güncelleme:

Gençlere yol gösteren iş insanı Recai Çakır'ın Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'na bağışlanacak 'Zor Değil' kitabının lansmanı yapıldı.

Gençlere yol gösteren videolarıyla dikkat çeken, sosyal medya platformlarında izlenme rekorları kırarak milyonlara ulaşan iş insanı Recai Çakır'ın hayatındaki kesitler kitaba çevrildi. Recai Çakır, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'na bağışlanacak "Zor Değil" kitabının lansmanı için Sianji Wellbeing Resort Hotel'de misafirleriyle buluştu. Kitap gelirleriyle Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın çalışmalarına destek sağlanacak.

Sosyal medyada platformlarında, hayata dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken Recai Çakır'ın Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'na bağışlanacak "Zor Değil" kitabının lansmanı Sianji Wellbeing Resort Hotel'de yaza anlamlı bir veda gecesi ile gerçekleşti. İş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Bodrum'daki önemli acente sahiplerinin, vakıf ve derneklerin katılımıyla gerçekleşen 500 kişilik davette, konuklar hem vakfa kitap gelirleriyle destek oldu, hem de birbirinden güzel şarkılar eşliğinde keyifli bir gece geçirdi. Sunuculuğunu oyuncu Levent Can'ın gerçekleştirdiği gecede, misafir sanatçıların performanslarıyla nostaljik anlar yaşandı.

Bodrum halkının, kamu yetkililerinin, hayırseverlerin katkıları ve destekleriyle, gerek fiziksel şartları gerekse profesyonel kadrosuyla Türkiye'nin en iyi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olma hedefinde olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Avrupa standartlarında hizmet vermektedir. Oyuncu Levent Can'ın, Recai Çakır'ı sahneye davet etmesiyle başlayan gecede, kitabın ortaya çıkışı hakkında konukları bilgilendiren Recai Çakır, daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Bodrum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Ali Şen başta olmak üzere iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatından misafirleriyle yaza veda etti. Gecede Bilgen Bengü, Bora Gencer, Buzuki Hakan, Hurşit Yenigün, Nesrin Körükçü, Nurettin Sönmez, Sibel Savacı, Sinan Erkoç, Şakir Öner Gürhan, Şule Argüder, Oğuz Poyraz, Tarık Pabuççuoğlu, Tayfun Duygulu, Yalçın Dümer sahne aldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Recai Çakır Bodrum Sosyal Medya Kültür Sanat Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title