Haberler

Mamak Belediyesi Orkestrası Mutlu Ege Millet Bahçesi'nde Konser Verdi

Güncelleme:

Mamak Belediyesi Orkestrası, 'Parklarda Müzik Var' etkinlikleri kapsamında Mutlu Ege Millet Bahçesi'nde konser verdi. Ziyaretçiler, konser sürprizine kayıtsız kalmayarak şarkılara eşlik etti ve eğlendi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, park konserlerine büyük ilgi olduğunu belirterek, yaz boyunca konserlerin devam edeceğini söyledi.

Mamak Belediyesi Orkestrası, "Parklarda Müzik Var" etkinlikleri çerçevesinde Mutlu Ege Millet Bahçesi'nde konser verdi.

Ailesi ile parka gelen ziyaretçiler, Mamak Belediyesi'nin konser sürprizine kayıtsız kalmadı. Vatandaşlar şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi. Katılımcılar, Mamak Belediyesi Orkestrası'nın mini konseri ile güzel bir gün geçirdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamaklıların parklarda verilen konserlere büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek, "Yaz boyunca park konserlerimiz devam edecek" dedi.

Başkan Köse, "Yaz günlerinin vazgeçilmezi yeşili ile dinlendiren parklarımız, eğlencenin de adresi oldu. Başkentliler, Mamak parklarında sadece dinlenmiyor, şarkı ve müzikle doyasıya eğleniyor" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Mamak Belediyesi Ege Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title