Haberler

İyilik İçin Sanat Derneği ile sanat İSTANBUL'da yükseldi

Güncelleme:

Tarihi Yarımada'da inşa ettiği "Cer İstanbul" projesinde İyilik İçin Sanat Derneği ile işbirliğine giden Ege Yapı, seçkin sanatçıların bir araya gelerek sanat eserleri üretebilmeleri için önemli bir alanı tahsis etti.

"Atölye Cer" adıyla faaliyet gösteren merkezde sanat üretimi tüm hızıyla devam ediyor.

Atölye Cer, hayata geçirdiği projelerde sanata verdiği değeri görünür kılmaya özen gösteren Ege Yapı ve Türkiye'de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunan İyilik İçin Sanat Derneği iş birliği ile hayata geçirildi. Proje, sanatçıların üretim için mekân ihtiyacını karşılayarak tamamen modern ve özgür bir çalışma alanı sağlıyor.

Genç sanatçıları desteklemek ve uluslararası platformlarda Türkiye'nin sanatçılarıyla yer almasını sağlamak amacıyla İyilik İçin Sanat Derneği ile güçlerini birleştiren Ege Yapı, Cer İstanbul projesinde tahsis ettiği alan ile Atölye Cer projesinde yer alan sanatçıların sanat eserleri üretebilmeleri için olanak sağlıyor.

Sağlık Bakanlığının normalleşme dönemi kararlarıyla birlikte Haziran ayında kapılarını yeniden açan Atölye Cer'de sanatçılar hâlihazırda sergilemek üzere 54 tane eser üretti. Üretilen eserlerden ilerleyen dönemde karma bir sergi açılması planlanıyor. Seçkin sanatçıların çalışmalarına ev sahipliği yapan Atölye Cer projesinde 17 sanatçı yer alıyor.

Atölye Cer faaliyetleri, Türkiye güncel sanatından Alla Güner, Batuhan Yaşar Cebli, Betül Bolat, Dilek Yalçın, Furkan Akhan, Hakan Cingöz, Kerem Topuz, Nebahat Karyağdı, Ozan Alpay, Özge Günaydın, Özge Gürkan, Seher Bediha Yılmaz, Sinan Dağ, Şevket Sönmez, Tolga Turan, Zeynep Çilek Çimen ve Zeynep Yazıcı gibi sanatçıların katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Türkiye Ege Haberler

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Bakmadan Geçme

Hamster Combat ne zaman listelenecek? Kurban bayramının arefesinde oruç tutulur mu 2024? Kurban bayramı teşrik tekbirleri ne zaman başlar, nasıl yapılır 2024? Kurban kestikten sonra kılınan namaz nedir, var mıdır 2024? Kurban etinin kaçta kaçı dağıtılır 2024? 15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title