Haberler

    İstanbul'da Noel

    İstanbul'da Noel, 24 Aralık'ta sizlerle...Buluşma yeri ve saati: Taksim AKM önü Saat 13: 00 Not: Gezinin son durağı Harbiye St Esprit Kilisesi'nde olacak olup. Ayin bitimi dönüşte Kadıköy Haldun Taner Sahnesine dileyen misafirlerimiz için servis imkanı vardır.

    İstanbul'da Noel, 24 Aralık'ta sizlerle...

    Buluşma yeri ve saati: Taksim AKM önü Saat 13: 00

    Not: Gezinin son durağı Harbiye St Esprit Kilisesi'nde olacak olup. Ayin bitimi dönüşte Kadıköy Haldun  Taner Sahnesine dileyen misafirlerimiz için servis imkanı vardır. Ayin bitiş saati 01: 00'dir.

    Güzergah: Rum Ortodoks Aya Yorgi Patrikhane Kilisesi (Fener'de),) Keldani Katolik Kilisesi Parmakkapı, Ermeni Katolik Surp Azvazazin Kilisesi (Taksim'de), Ermeni Gregoryen Üç Horan Kilisesi (Balık Pazarı'nda),  Latin Katolik Santa Maria Draperis Kilisesi (istiklal CaddesiSt. Esprit Kilisesi'nde Donizetti Paşa türbesi ziyareti (Harbiye'de) (özel izinle), Akşam yemeği, Noel Özel Konseri ve ayini: İstanbul Katedrali

    Fiyata dahil hizmetler: Uzman rehberlik, ulaşım, ikramlar, kilise girişleri, Özel Noel akşam yemeği ve limitli alkollü ve alkolsüz içecekler, Noel'e özel izinleri alınan Donezetti Paşa Türbesi ziyareti

    Noel Akşam Yemeği: Arda Türkmen'in Mutfağı Karaköy Mükellef Restoran'da.

    24 / 25 Aralık tarihi, Hazreti İsa'nın doğumunun kutlandığı gündür. Hıristiyanların en kutsal gününde dünyanın dört bir yanında ve Türkiye'de Noel kutlamaları yapılıyor. Türkiye'deki Hıristiyanlar da bu kutsal gecede kiliseleri doldurup, ayinler ve kutlamalar yapıyor. Buhurlar ve tütsüler içindeki kiliseler o gece farklı bir güzelliğe bürünüyor.

    Rengarenk giysileri içinde ruhban sınıfının geçişi, tertemiz elbiseleriyle ortalarda dolaşan çocuklar, cemaatin en güzel sesli insanlarından oluşan kilise korosundaki hazanların, mugannilerin ilahileri çan seslerine karışıyor. Hıristiyanlık ve İstanbul'da Noel…

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Harbiye Kadıköy Taksim Kültür Sanat Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title