Haberler

    İstanbul Arabesque Project

    Arabesk şarkıları rock ile buluşturan İstanbul Arabesque Project Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde.

    Arabesk şarkıları rock ile buluşturan İstanbul Arabesque Project Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde...

    Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, tüm Türkiye'yi gezen ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yapıyor.

    Konserlerinde Bergen'den Kamuran Akkor'a, Orhan Gencebay'dan İbrahim Tatlıses'e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaad ediyor.

    Tamamı TRT denetiminden geçen tek arabesk albüme imza atmış olan ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, yaptığı müziği "safkan arabesk" olarak nitelendiriyor.Grubun davulcusu, prodüktörü ve söz yazarı olan Barbaros Akbulut tarafından temeli atılan ISTANBUL ARABESQUE PROJECT'in bir diğer kurucu üyesi, grubun gitaristi, geri vokali ve bestecisi olan Korkut Peker'dir.

    Bugüne dek birçok solistle çalışan gruba 2011 yılından itibaren bas gitarda Serkan Öngel eşlik ediyor.

    *Biletinizin barkodunu  aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Türkiye Beyoğlu Kültür Sanat Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

    Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

    Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

    Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

    Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

    Bakmadan Geçme

    Mehmed: Fetihler Sultanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Haziran Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kiracı filmi oyuncuları kim? Kiracı filmi konusu, oyuncuları ve Kiracı özeti! Kiracı filmi ne zaman nerede çekildi? #128250 #129300 Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 16. bölüm (SEZON FİNALİ) CANLI izleme linki! Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle!
    Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

    Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title