Haberler

Ghetto'da Bu Hafta

GHETTO'da Bu Hafta; Mor ve Ötesi akustik özel konuklarla, Müslüm Gürses Meyhanede, solardip, Nu Park sahne alacak

1 Şubat Çarşamba

Kapı Açılış: 20.30

Warm Up: Gazali&Büber back2back

solardip:21.30

After Party: Gazali&Büber back2back

Fiyat: Tam 20 TL Öğrenci 15 TL

solardip İlk Albümleri "Future Now" ile GHETTO'da

French electro, indie ve nu-disco etkileri taşıyan müzikleri ile türünün Türkiye'deki tek temsilcisi olan solardip, ilk albümleri Future Now'ın lansman konseri için Şubat ayının ilk günü GHETTO sahnesine çıkıyor.

2010 baharında yayınladıkları 'DiplyInLove' ile çok daha büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan solardip, aynı yıl içinde Bulgaristan'ın en büyük müzik festivali Spirit of Burgas'da The Prodigy, UNKLE, Everlast, Grandmaster Flash ve DJ Shadow gibi isimlerle ana sahneyi paylaştı.

2010 Ekim'de Amsterdam konserleri sonrasında bir süre ara veren topluluk uzun zamandır beklenen albümleri Future Now'ın Şubat başında piyasaya sürülmesiyle soluğu GHETTO'da alıyor.

Nota Bene'den Geceye Özel

Video, projeksiyon ve mapping teknikleri üzerine ürettiği projelerle bir çok yurtdışı ve yurtiçi performansa imza atan NOTA BENE, GHETTO sahnesi ve solardip'in lansman gecesine özel bir enstelasyon hazırladı.

'FUTURE NOW' albümünün içeriğine dair her türlü detay gözetilerek hazırlanan ve solardip'in görsel kimliği ile paralel yürüyen bu performans ile konser daha da çekici hale geliyor.

Detay Severiz

'Dip Inside' EP'leri, 10.000'in üzerinde dinleyici tarafından indirildi.

Önemli isimlere yaptığı remix'leri de bulunan solardip'in, yayınladığı son prodüksiyon'What You Need' ise parçanın sahibi Tiga tarafından "Official remix'' kabul edildi.

Future Now'dan çıkan ilk single 'Dance Like Wolves' Cihan Alpgiray yönetmenliğinde çekildi.

2 Şubat Perşembe

Kapı Açılış: 20.30

Warm Up: Gantz: "Dubstep"

Nu Park:21.30

Fiyat: Tam 20 TL Öğrenci 15 TL

Türkiye'nin gelecek vaat eden indie elektronika grubu Nu Park, Ghetto'da Kasım ayında ilki gerçekleşen performansın ardından 2 Şubat Perşembe günü bir kez daha, yeni şovlarıyla karşınızda.

Eklektik bir yaklaşımla, elektronik tınıları ve akustik öğeleri bir arada harmanlarken doğaçlama stilde yarattığı açılımlarla ve seyirciyle kurduğu farklı ilişkilerle dikkat çeken Nu Park, iki bölümden oluşan teatral performansı ile doğadan şehre yolcuğu, istemli ve istemsiz yabancılaşmayı ve bütün bu süreçte yaşanılan sürreal maceraları anlatıyor.

Selda Şahbaz'ın kostümlerini tasarladığı, VJ Ashenbrenner ve Jackie Raindrops'un ise 3D visual mapping tekniği ile renklendirdiği sahne; "Nu Park Experience" ismiyle Türkiye'de rastlanmayan sıra dışı görsel ve işitsel öğeleri bir kez daha Ghetto'da bir araya getiriyor.

Gelmeden Önce Dinleyin!

Yeni çıkan Promise isimli EP'nin mix ve mastering'ini Jamiraquai ve Underworld gibi grupların ses mühendislerinden olan Mike Nielsen'in üstlendiği Nu Park'ın parçalarını aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

www.myspace.com/nupark

Erken Dönem Başarıları:

13. Roxy Müzik Günleri'nde "Roxy Özel Ödülü",

2008 yılında Miller Music Factory'de "Elektronika" dalında birincilik kazandılar.

3 Şubat Cuma

mor ve ötesi :22.30

Fiyat: Tam 50 TL Öğrenci 40 TL Kapı 55 TL

mor ve ötesi AKUSTİK Özel Konuklarla

mor ve ötesi, 2007 yılından beri klasikleştirdiği "akustik" konser serisinin 5. perdesinde, bu sefer sahnede çok özel konuklarını da ağırlayarak kendisi için bir ilke imza atıyor. Grup, daha önce akustik versiyonları hiç çalınmamış, eski ve yeni birçok şarkısıyla, sahneye davet edeceği şarkıcı/müzisyen dostlarıyla zenginleştireceği yeni yılın ilk "Akustik Özel" konserini yine GHETTO'ya ayırdı. mor ve ötesi için aynı zamanda yeni yılın ilk İstanbul konseri olacak bu özel geceyi kaçırmayın.

4 Şubat Cumartesi

Müslüm Gürses :22.30

Fiyat: Tam 40 TL Öğrenci 30 TL Yemekli 85 TL

Müslüm Gürses Meyhanede

Arabesk müziğin en önemli temsilcisi Müslüm Gürses GHETTO'ya özel olarak geliştirdiği projesi "Müslüm Gürses Meyhanede" ile uzun bir aradan sonra bir kez daha GHETTO'da.

Unutulmayan, damara hitap eden, genç müzisyenler tarafından da yorumlanan klasiklerini, Müslüm Gürses şarkılarına yakışan bir atmosferde, geceye özel hazırlanmış yemek eşliğinde dinleyeceksiniz.

David Bowie, Garbage, Leonard Cohen, Serge Gainsbourg şarkılarını yorumladığı Murathan Mungan ile ortak projesi "Aşk Tesadüfleri Sever" albümüyle de müziğine farklı bir boyut kazandıran Müslüm Gürses son olarak 2010 yılında "Yalan Dünya" albümüne imza attı.

Meyhane geleneği ile Müslüm Gürses'in özel yorumlarının bir araya geleceği bu özel geceyi kaçırmayın ve 4 Şubat akşamı GHETTO'nun yolunu tutun.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Müslüm Gürses Türkiye Up Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title