Haberler

Duman ve Büyük Ev Ablukada 'Ey Harbiye'de!

Güncelleme:

Duman 3 yıl aradan sonra ilk kez Harbiye Açıkhava'da hayranlarıyla buluşuyor.

Türk Rock müziğinin ilk günden beri kendisini takip eden sadık bir dinleyici kitlesine sahip, dev gruplarından Duman, alternatif müzik camiasının en gizemli ve başarılı gruplarından Büyük Ev Ablukada ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 21 Eylül Cuma akşamı saat 21.00'da sahne alıyor.

Duman 3 Yıl Aradan Sonra İlk Kez Harbiye Açıkhava'da Hayranlarıyla Buluşuyor...

En son 2009 yılında Harbiye Açıkhava'da hayranlarıyla buluşan Duman, 21 Eylül Cuma akşamı Açıkhava sahnesinde, son yılların en sağlam konserlerinden birini izleyicisine yaşatmak için hazırlanıyor. Büyük Ev Ablukada performansıyla başlayacak olan gece, unutulmaz Duman şarkılarıyla devam edecek.

Kaan Tangöze (vokal/gitar) Ari Borakas (bas/vokal) , Batuhan Mutlugil (gitar/vokal) ve Cengiz Baysal (davul)'dan oluşan Duman, Haziran ayında Pasaj Müzik etiketiyle, 2010 ve 2011 yıllarında yapılan beş farklı konserin kayıtlarından oluşan "Canlı" adını verdikleri 32 şarkılık bir albüm yayınladı. Çalışmanın en büyük özelliği ise bazı Duman şarkılarının akustik olarak yeniden yorumlanması. "Dibine Kadar", "Sarhoş", "Elleri Ellerime" ve "Haberin Yok Ölüyorum" gibi şarkıların akustik yorumların yer aldığı albümün bir diğer sürprizi de cover şarkılar oldu. Yıllar önce Erkin Koray'ın yorumladığı söz ve müziği Burhan Bilgin'e ait olan "Sen Yoksun Diye" ve Aşık Veysel'in "Kara Toprak" türküsü albümün dikkat çeken çalışmaları….

2008 yılında İstanbul'da kurulan müzik grubu Büyük Ev Ablukada, henüz yayınlanmış bir albümleri olmamasına ragmen, kendi yazdıkları şarkılardan oluşan konserleri ve internette paylaştıkları konser kayıtları ile özellikle gençler arasında kısa sürede büyük beğeni topladı. İlk olarak "Ay Şuram Ağrıyo" adlı bir konser kaydı ve "Olmadı Kaçarız" adında bir albüm paylaşan; ekip üyeleri arasında Bartu Küçükçağlayan, Okan Yalabık, Onur Ünsal gibi ünlü oyuncuların yanı sıra ışık düzenlemeleriyle tanınan Cem Yılmazer'in de bulunduğu Büyük Ev Ablukada'nın grup üyeleri, konserlerde kendi isimleri yerine takma isimlerini kullanıyor.

Eşsiz ortamı ile İstanbul'un en güzel konser mekanlarından biri olan Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu bu sene yine FUNORG'un organizasyonu ile birbirinden özel isimlere ev sahipliği yapacak. FUNORG tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ""Eylül'de Harbiye'de" 2012 Konserleri " kapsamında, yine sürpriz ve daha önce yapılmamış projeler yer alacak. Her bir konser gerek sahne performansı gerekse ilk kez aynı sahnede yer alacak isimleri ile projeye özel hazırlanmakta. Geceye özel ışık ve dekor tasarımları ile izleyicileri büyülemeye hazırlayan konserler 21 Eylül'de Duman & Büyük Ev Ablukada ile başlayıp, 22 Eylül'de Şebnem Ferah, 23 Eylül'de yine ilk defa geceye özel hazırladıkları şarkılar ile aynı sahnede buluşacak olan Zuhal Olcay & Halil Sezai, 28 Eylül'de Ferhat Göçer/ Symphonic D'Orient ile devam edecek konserler , 29 Eylül'de Şevval Sam ile son bulacak. Konserler saat 21:00'da başlamaktadır.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

cemil topuzlu Kaan Tangöze harbiye eylül Kültür Sanat Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title