Haberler

Didim'in tarihi ve doğal güzelliklerinin fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

Güncelleme:

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada birinci olan fotoğraf Muğla'dan katılan Yüksel Gedikli'ye ait.

Didim'in tarihi ve doğal güzelliklerinin kadraja yansıdığı, Didim Belediyesi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmaya Muğla'dan katılan Yüksel Gedikli "İlyasbey Külliyesi" isimli fotoğrafı ile birinci oldu.

Didim Belediyesi tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı, " Didim'in Arkeolojik Mirası, Didim'de Turizm ve Yaşam" konulu "1. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binası'nda 18 Ağustos Cuma günü Arkeolog ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ögretim Üyesi Aykan Özener, ve Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Sağlamtimur, Yüksek Mimar ve Fotograf Sanatçısı Liane Linda Bencuya, İFOD Yönetim Kurulu Başkanı ve Fotoğrafçı Seda Sengök, İFOD Yönetim Kurulu Üyesi ve Fotograf Sanatçısı Tayfun Kocaman ile Didim Belediye Başkan Yardımcısı Y. Mimar E. Öznur Gündoğdu katılımı ile gerçekleştirilen jüri değerlendirme toplantısının ardından sonuçlar ilan edildi.

Didim'in doğal ve tarihi güzelliklerinin fotoğraf sanatçılarının kadrajlarına yansıdığı fotoğraf yarışmasında, Muğla'dan katılan Yüksel Gedikli "İlyasbey Külliyesi" isimli fotoğrafı ile altın madalya, Konya'dan katılan Hakan Gümüş "Milet Hamam" isimli fotoğrafı ile gümüş madalya, Aydın'dan katılan Ali Kayabaşı "Heybet 2" isimli fotoğrafı ile bronz madalya, Niğde'den katılan Fazilet Ecemiş "Apollon Tapınağı" isimli fotoğrafı ile mansiyon ödülü, İzmir'den katılan Hakan Kuyumcu "Milet Antik Kent" isimli fotoğrafı ile mansiyon ödülü, Balıkesir'den katılan İsmail Serhat Şahin "Milet Antik Kenti'nden Bakış" isimli fotoğrafı ile mansiyon ödülü ve İzmir'den katılan Mehmet Çimenli "İlyasbey'de Sema" isimli fotoğrafı ile Didim Belediyesi Özel Ödül'ünü almaya hak kazandı.

Yarışmacılar, 1 Eylül 2023 Cuma Günü gerçekleşecek olan sergi ve tören ile ödüllerini alacak.

Didim'in Arkeolojik Mirası Didim'de Turizm ve Yaşam Ulusal Fotoğraf Yarışması için çekilen fotoğraflardan kazananları https://sonuc.tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma-sonuc/sonuc/didim-in-arkeolojik-mirasi-didim-de-turizm-ve-yasam-1-ulusal-fotograf-yarismasi-tr bağlantısından görülebilecek.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Didim Belediyesi Muğla Didim Turizm Kültür Sanat Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title