Haberler

    Demonation Festivali No: 7 - 2.gün

    Bant Mag.'in bağımsız müzisyenleri bir araya getirdiği Demonation Festivali, 10 Numara'nın katkılarıyla 6-7-8 Ocak'ta gerçekleşiyor.

    Bant Mag.'in bağımsız müzisyenleri bir araya getirdiği Demonation Festivali, 10 Numara'nın katkılarıyla 6-7-8 Ocak'ta gerçekleşiyor.

    Festivalin ikinci gününe ev sahipliği yapacak Babylon'da iste beş ayrı performans müzikseverler ile buluşacak.

    Tolga Böyük'ün solo projesi Islandman; 90 BPM'den de tanıdığımız prodüktör ve müzisyen da Poet, şu sıralar ilk albümünü yayınlamaya hazırlanan Loradeniz, yerli sahnenin dikkat çeken punk gruplarından Secondhand Underpants ve progresif doğaçlamalara yer verdikleri performansları ile Lopenstraat, 7 Ocak Cumartesi gecesi Demonation Festivali No: 7 kapsamında Babylon sahnesinde olacak.

    Loradeniz

    Utrecht'te yerleşik müzisyen Lora Deniz Ömeroğlu'nun solo projesi Loradeniz, ilk EP'sini yayımlamak için gün sayıyor. Loradeniz, piyano, synthesizer, davul ve vokaller eşliğinde oluşturulmuş atmosferik ve vurucu parçalardan oluşan ilk EP'sinin ardından İstanbul'daki ilk konserini Demonation Festivali No: 7 kapsamında Babylon'da çalacak. Ömeroğlu ile birlikte bu konserde davulda Yankı Bıçakçı ve synthesizer'da Alican İpek sahnede olacak.

    Secondhand Underpants

    İstanbullu grup Secondhand Underpants, 90'ların arızalı ve bol gürültülü punk'ını günümüze taşıyor. Uzun süredir dijital mecralardan kayıtlarını yayınlayan üçlü, özellikle Bikini Kill, Sleater-Kinney ve Babes In Toyland gibi riot grrrl akımından grupların izini takip ediyor. Grubun 2010 ve 2013 yıllarında yayınlanan iki kısaçaları çarpıcı, kızgın ve yüksek tansiyonlu parçalardan oluşuyor.

    Lopenstraat

    Bağımsız müzik sahnesinin özellikle canlı performansıyla dikkat çeken genç ekiplerinden Lopenstraat, Kadıköy çıkışlı altı kişilik heyecan verici bir ekip. Psikedelik-progresif rock ekseninde gezinen ve doğaçlamalarla ortaya çıkan parçalarında, dinleyiciyi kolaylıkla içine alabilen ve yer yer şaşırtabilen düzenlemelere yer veren Lopenstraat, Şile isimli ilk EP'sini geçtiğimiz aylarda servis etti.

    Da Poet

    Her zaman farklı işbirlikleri, kayıtlar ve projelerle dinleyicilerinin karşısına çıkmayı alışkanlık haline getiren da Poet, yeni albümünü önümüzdeki aylarda Tektosag etiketiyle yayınlayacak. Daha önce hem MC hem prodüktör olarak yerli hip hop ve elektronik müzik sahnesinde ses getiren çalışmalara imza atan da Poet, İdil Meşe'yle birlikte trip hop sularında yüzen ilk albümünü de yakında servis edecek. Çeşitli şarkılarda sahnede konuk müzisyenleri de ağırlayacak olan da Poet, Demonation Festivali No: 7'nin ikinci gününde sahne alacak.

    Islandman

    İstanbul ve Berlin merkezli psikedelik rock grubu Farfara'nın üyelerinden Tolga Böyük'ün her dönem form değiştiren solo projesi Islandman, ikinci kez bir Demonation Festivali'nde sahne alacak. Son yıllarda ağırlıklı olarak elektronik müzik ve krautrock etkileşimlerini bir araya getirdiği parçalara imza atan Islandman, etkileyici canlı performansıyla hem Türkiye'de hem yurt dışında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Utrecht Babylon Kültür Sanat Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Bakmadan Geçme

    Tasarruf Genelgesi Detayları: Hangi Kuruma Kaç Araç Tahsis Edilecek? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler
    Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

    Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title