Haberler

    Croissant ve Brioche Atölyesi

    "Croissant ve Brioche Atölyesi", 26 Kasım'da Le Cordon Bleu İstanbul'da sizlerle..."Program katılımcıları, Michelin yıldızlı restoranlarda ve 5 yıldızlı otellerde çalışmış eğitmen şeflerimizden, Fransız Klasiklerinden Brioche (Briyoş) ve de Croissant (Kruvasan) yapımının inceliklerini...

    "Croissant ve Brioche Atölyesi", 26 Kasım'da Le Cordon Bleu İstanbul'da sizlerle...

    "Program katılımcıları, Michelin yıldızlı restoranlarda ve 5 yıldızlı otellerde çalışmış eğitmen şeflerimizden, Fransız Klasiklerinden Brioche (Briyoş) ve de Croissant (Kruvasan) yapımının inceliklerini öğrenip, profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar.

    Brioche

    Croissant

    Ücrete Dahil Hizmetler:

    Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. Ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

    Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir."

    Kurslar maksimum 16 kişiliktir.

    Süre: 1 gün

    10: 30 – 17: 00

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Michelin İstanbul Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title