Haberler

Avea Escape To Music Konserleriyle Unkle.Live İlk Kez İstanbul’da!

Güncelleme:

James Lavelle: İstanbul En Sevdiğim Şehirlerden, İstanbullular Eğlenmeye Hazir Olsun!

Avea bu yıl ilk kez düzenlediği Escape To Music konserleriyle 26 Mart gecesi 2000'li yılların en önemli elektronik müzik projelerinden UNKLE ilk kez canlı olarak İstanbul'da dinleyicisiyle buluşuyor.

Kurulduğu günden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiği konser serileriyle Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea, bu yıl ilk kez düzenlediği Escape to Music konserleri kapsamında Avrupa'nın en sevilen pop rock müzik gruplarından Arid'in muhteşem performansının ardından, ikinci konserde, yenilikçi müzikal karakteri ve eşsiz tarzıyla elektronik müziğin tartışmasız en başarılı ortaklıklarından UNKLE'ı, önemli isimlerle donanmış kadrosuyla İstanbullularla buluşturuyor.

Sanatçı bir ailede doğan ve çocuk yaşta çello ile başladığı müzik kariyerine Oxford'un underground partilerinde dj'lik yaparak devam eden James Lavelle'in okul yıllarındaki projesi UNKLE, yıllar geçtikçe genişleyen ve kemikleşen kadrosuyla 2010 yılı içerisinde UNKLE.LIVE olarak birçok festivalde önemli isimlerin üzerinde headliner olarak sahne aldı ve müziklerindeki elektronik altyapıyı güçlü grup performanslarıyla, şarkılardaki atmosferi sahne şovlarıyla güçlendiren grup izleyicilerden her zaman olduğu gibi tam puan aldı.

Tüm dünyadan gelen yoğun istek üzerine UNKLE.LIVE performansları bu yıl da devam eden, James Lavelle,
Pablo Clements ,James Griffith,
Joel Cadbury, Michael Lowry, Gavin Clark'dan oluşan grup, 2011 turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da da sahne almaya hazırlanıyor.

5 farklı albümden parçalar seslendirecek olan grup, seyiciyi sadece şarkılarla değil, led ışıklarla desteklenmiş eşsiz bir görsel şov ve videolardan oluşan bir performansla eğlencenin doruklarına çıkaracak.

UNKLE'ın kurucusu James Lavelle İstanbul konseriyle ilgili "İstanbul en sevdiğim şehirlerden biri, burada çalacak olmak harika bir duygu, konseri izleyecek herkesin eğlenmesini ve eşsiz bir deneyim yaşamalarını istiyoruz" diyerek bu gece için sabırsızlığını dile getirdi.

26 Mart Cumartesi akşamı saat: 20.00'de Refresh The Venue'ye gelecek olanlar, sahne alacak UNKLE'ın eşsiz müziğini dinleme fırsatını yakalayacaklar.

Biletix'ten satışa sunulan konserler hakkında ayrıntılı bilgiyi http://www.aveakonserleri.com adresinden bulabilirsiniz. Tüm Avea'lılara biletler %20 indirimli.

Tarih: 26 Mart Cumartesi

Yer: Refresh The Venue

Saat: 20.00

Bilet: 69,50 TL (biletix)

75,00 TL (venue konser günü gişe)

AVEA Escape To Music Konserleri

25 Şubat 2011 ARID - Ghetto

26 Mart 2011 UNKLE - Refresh The Venue

30 Nisan 2011 Echo & The Bunnymen- Ghetto

20 Mayıs 2011 The Charlatans - Ghetto

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title