Haberler

Atlas, Ares, Güney, Rodin ve Beran Birlikte İzledi

Güncelleme:

BKM'nin yeni çocuk ouyunu "Odada 4 Mevsim" haftasonu seyirciyle buluştu.

Cumartesi günü 2 ayrı seansla galası yapılan oyuna ailelerin ilgili büyüktü.

Gala gösteriminde diğer miniklere evsahipliğini de 5 minik "Erdoğan" yaptı. Mustafa Erdoğan'ın oğulları Atlas, Ares ve Güney, Yılmaz Erdoğan'ın oğlu Rodin ve Deniz Erdoğan'ın oğlu Beran oyunu birlikte izledi. Miniklerin okul arkadaşları da gala misafirleri arasındaydı.

Minik Erdoğanlar da tüm misafirleri de oyunu çok begendiler ve bir daha ne zaman geleceklerini sorararak salondan ayrıldılar.

Gala gösterimine Berna Canciger Müjde, Şebnem Özinal, Ebru Cündübeyoğlu, Hakan Algül, Koray Çalışkan çocukları ile katıldılar. Oyunun müziklerini de yapan Komedi Dükkanı'nın 'minik'i Özer Atik de kızıyla oyunu izleyenlerin arasındaydı.

BİR ODANIN İÇİNE DÖRT MEVSİMİ SIĞDIRABİLİR MİSİNİZ?

Bir yetişkin için çok kolay görünmese de bir çocuk için bu hiç de zor değil. NeşeTürkeş'in yazdığı, Okan Yahşi'nin yönettiği oyunda, odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan bir çocuğun yardımına koşan bilge sinek BayCızbız, küçük arkadaşına Vivaldi'nin eşsiz müziğinden küçücük odanın içinde bir büyülü dünya yaratıyor. .

Çocuklar, bu oyunla her şeyin bilgisayar ve teknolojiden ibaret olmadığını fark edip, danslarla ve görsel efektlerle, hem hayal gücünün sınırsızlığını, hem de müziğin nasıl bir anlatım gücüne sahip olduğunu keşfediyor. Bay Cızbız'ın ellerini sürtmesiyle yaşanan büyülü yolculuk, çocuklara keşfedilmeye hazır sihirli bir dünyanın kapısını açıyor.

OyunTarihleri:

20Nisan Cumartesi 12:30

27Nisan Cumartesi 12:30

OyununKünyesi:

YAZAN: NEŞE TÜRKEŞ

YÖNETEN: OKAN YAHŞİ

DEKOR&IŞIK: CEM YILMAZER

MÜZİKDÜZENLEME: ÖZER ATİK

KOSTÜM: ELİF ECE ER

KOREOGRAFİ: GÖKÇE SÖNMEMİŞ

ANİMASYON: FIRAT GÜNDOĞDU

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Mustafa Erdoğan Yılmaz Erdoğan Deniz Erdoğan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title