Haberler

ANTDOB'un Daimi Müdürü Nilay Genç Çebi

Güncelleme:

Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü asli müdürlük görevine Nilay Genç Çebi getirildi.

Temmuz 2010 tarihinde Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin müdürü olan ve o tarihten bu yana vekaleten müdürlük görevini yürüten Genç Çebi, asaletini almasıyla birlikte artık kurumun daimi müdürü oldu. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmen'in önerisinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın onayı ile asaletini alan Genç Çebi , göreve geldiği ilk günden bu yana başarılı çalışmalarıyla tanınıyor.

BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA TANINIYOR

Antalya Devlet Opera ve Balesi'ne büyük katkılar sağlayan Genç Çebi aynı zamanda hayata geçirdiği " 1 Piyano 4 Solist" ve "Mavi Enstrüman" gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekmişti. ANTDOB'un kurulduğu 1999 yılından beri kurumun içerisinde olan Müdür ve Sanat Yönetmeni Nilay Genç Çebi aynı zamanda sanatçı kimliği ile de tanınıyor. İdareci olmasının yanı sıra Antalya Operasının başkorrepetitörü de olan Genç Çebi; konserlerde sahne alarak sanat hayatına da devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ertuğrul Günay Nilay Genç Antalya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title