Haberler

"Altın Küre 2013"den 12 Ödül Kazandı

Güncelleme:

Altın Küre Ödül Töreni'nde D-Smart'ta yayınlanan dizi ve filmler geceye damgasını vurdu.

D-SMART'TA YAYINLANAN FİLM VE DİZİLER "ALTIN KÜRE 2013"DEN 12 ÖDÜL KAZANDI

Bu yıl 70. düzenlenen ve Oscar ödüllerinin de habercisi olan Altın Küre Ödül Töreni'nde D-Smart'ta yayınlanan dizi ve filmler geceye damgasını vurdu. D-Smart'ın aboneleriyle buluşturduğu birbirinden önemli yapımlar olan dizi ve filmler, görkemli geceden 12 ödülle ayrıldı.

Ülkemizin öncü dijital yayın platformu D-Smart'ın aboneleriyle buluşturduğu film ve diziler, 70. Altın Küre Ödül Töreni'nde (Golden Globe Awards) toplamda 12 ödül alarak sunduğu içerik kalitesini bir kez daha kanıtladı.

D-Smart 16. Kanal Foxcrime HD kanalında yayınlanan dizi Homeland, 2013 Altın Küre Ödülleri'nde drama dalında "En İyi Dizi", "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini kazandı.

D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'ta HD kalitesiyle yayınlanan dizi Game Change ise 2013 Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Mini Dizi dalında "En İyi Dizi", " En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Yardımcı Erkek" ödüllerini aldı. Yine aynı kanalda izleyici ile buluşan Amour filmi ise " En İyi Yabancı Film" ödülünün sahibi oldu.

D-SMART'TA YAYINLANAN ÖDÜLLÜ DİZİ VE FİLMLER HAKKINDA:

AMOUR (2012)

*1 dalda ödül aldı

Yönetmen: Michael Haneke

Oyuncular: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert

Konu: Emekli müzik öğretmenleri Georges ve Anne, mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Anne'in bir kalp krizi geçirmesi ve ardından felç olması bu mutluluğa ve aşklarına gölge düşürecektir. Filmde ilerleyen yaşlarına rağmen aşklarını sürdüren çiftin ölüm karşısındaki tutumlarını ele alan filmin yönetmeni Michael Haneke aşk, sevgi, ölüm ve yaşlılık konularına büyük bir ustalıkla değiniyor.

GAME CHANGE (2012)

*3 dalda ödül aldı

Yönetmen: Jay Roach

Oyuncular: Julianne Moore, Ed Harris, Woody Harrelson, Peter MacNicol

Konu: John Heilemann ve Mark Halperin ortak kaleme aldıkları "Behind the Scenes of the American Elections" (Amerikan seçimlerinin perde arkası) adlı kitaptan uyarlanan televizyon filmi, 2008 Eylül ayında gerçekleştirilen Amerikan Başkanlık seçimlerinde Barack Obama ve John McCain arasındaki çekişmeye ve Alaska Valisi Sarah Palin'in dahil olma sürecine odaklanıyor.

HOMELAND (2011)

*3 dalda ödül aldı

Oyuncular: Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin

Konu: Claire Danes ve Damian Lewis'in başrollerini paylaştığı dizi, Irak'ta öldüğü sanılan ancak kaybolduktan 8 yıl sonra geri dönen Amerikan askeri Nicholas Brody ile onun Amerika'ya bir saldırı düzenlediğinden şüphelenen CIA ajanı Carrie Mathison etrafında heyecan ve gerilim yüklü sahnelerle dönüyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Homeland D Smart Küre Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title