Haberler

Kozan'da Yağmur Suyu Drenaj Çalışmaları

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ilçede devam etmekte olan yağmur suyunun yer altına alınması projesinde birinci etabın sonuna gelindiğini bildirdi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ilçede devam etmekte olan yağmur suyunun yer altına alınması projesinde birinci etabın sonuna gelindiğini bildirdi.

Başkan Öztürk yazılı açıklamasında, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri tarafından mart ayında Cumhuriyet mahallesinde başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının, Karacaoğlan Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'na (Göçyolu) kadar ulaştığı belirtti.

Çalışmaları yerinde incelediğini, zemin şartlarının zorluğuna rağmen ekiplerin aralıksız çalıştığını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Modern şehircilik anlayışına uygun alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Öncelikle yer altına yerleştirilen büzleri temin ettiğimiz Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'ye ve ilgili daire amirlerine teşekkür ediyorum. İlçemizin yıllardır çözülemeyen yağmur suyu sorununu çözmeye Cumhuriyet Mahallemizden başlamıştık. Drenaj hattı çalışmalarımızda Göçyoluna ulaştık. Bildiğiniz üzere yaklaşık bir aydır Göçyolunda yürüyüş parkurlarını ve bisiklet yolunu da yeniliyoruz. 17 yıldır hizmet almayan, yaya ve araç trafiğinin ilçemizde en yoğun olduğu Göçyolunu modern bir çehreye kavuşturmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak kıt kaynaklarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Musa Öztürk Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title