Haberler

Kozan'da Polisler İçin Spor Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Kozan Emniyet Müdürlüğünün, polislerin yararlanması amacıyla düzenlediği spor ve kondisyon merkezi törenle açıldı.

Kozan'da, Emniyet Müdürlüğü'nün polis memurlarının yararlanması amacıyla düzenlediği spor ve kondisyon merkezi törenle açıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü binasındaki spor ve kondisyon merkezinin açılışını Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu birlikte yaptı.

Kaymakam Sevgili, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, polis teşkilatının kendisini sürekli geliştiren ve yenileyen bir anlayışla suçun oluşmadan önlenmesi, suç ve suçluyla mücadelede büyük başarılar sağladığını belirtti.

Açılan spor ve kondisyon merkezinin de polis memurlarının sağlıklı yaşam ve hareket gerektiren meslekleri açısından yararlı olacağını belirten Sevgili, daha sonra salonu gezerek yetkililerden aletler hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu ise Emniyet Genel Müdürlüğü ve yerel kaynakların desteği ile yaklaşık 20 bin lira harcanarak oluşturulan spor ve kondisyon merkezinde 16 parça spor ve kondisyon aleti bulunduğunu, polis lokali ile aynı kattaki merkezin 7 gün 24 saat personele hizmet vereceğini belirtti.

Zaimoğlu, polis memurlarının akıl ve cesaret kadar fiziki güç de gerektiren mesleklerini yerine getirirken atik ve çevik olmaları, sürekli formda kalmaları açısından merkezin büyük fayda sağlayacağını kaydetti. - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Adnan Tosun Aktepe Söğüt Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title