Haberler

Koyulhisarlılar İstanbul'da Dostluk Futbol Turnuvasında Buluştu

Koyulhisar Dernekler Federasyonu Tarafından İstanbul'da Düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvası Sona Erdi

Koyulhisar Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen futbol dostluk turnuvası sona erdi.

İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nin katkılarıyla Sivas Koyulhisar Dernekler Federasyonu'nun (KODEF) düzenlediği 12. Geleneksel Ulusoy Otomotiv Kodef Cup Futbol Dostluk Turnuvası, final karşılaşmaları ile sona erdi. İstanbul'da bulunan Koyulhisarlı derneklerin oluşturduğu 24 takımın katılımıyla 1 Mayıs'ta başlayan turnuvanın final maçı, Sancaktepe Belediye Stadında oynandı. Sarıkaya takımını 3-1 yenen Güzelyurt takımı, turnuvanın birincisi oldu.

Sunuculuğunu, tertip komitesi başkanı Murat Kendirli'nin yaptığı kupa töreninde, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Koyulhisarlı olan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Cankatar ile birlikte Koyulhisarlı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Topal verdi.

Turnuvada Kalebaşı ve Yeniarslan takımları üçüncülüğü paylaşırken, turnuvanın en centilmen takımları ise Kadife ve Karaçam ekipleri oldu. Turnuvanın gol krallığını ise 14 golle Güzelyurt takımından Hüseyin Cankatar elde etti. Turnuvanın en iyi kaleci ise Yeniarslan takımından Serkan Yıldız seçildi.

Turnuva kapsamında düzenlenen Kodef Cup Ozan Aslani Penaltı Liginde ise şampiyonluğu Güzelyurt takımı elde etti. Bu ligde Yeniarslan takımı ikinci, Yalnıztepe takımı ise üçüncü oldu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul'da yaşayan hemşehrilerinin birlik ve beraberliklerinin pekişmesine vesile olan turnuvayı düzenleyen Koyulhisar Dernekler Federasyonu yetkililerine teşekkür etti.

Erdem, her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya Sancaktepe Belediyesi olarak kendilerinin de katkı sağladıklarını belirterek, 'Centilmence geçen, Koyulhisarlıların kaynaşmasına vesile olan bu turnuvayı organize edenlere teşekkür ediyorum. Futbol dostluktur, kardeşliktir. Hemşehrilerimiz de bunu en iyi şekilde gösterdiler. Bizim gönlümüzde turnuvaya katılan tüm takımlar şampiyondur' dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, önümüzdeki yıl düzenlenecek olan turnuvayı yapımı bitmek üzere olan Samandıra Stadında gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

(SRH-AHM-İRE) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Brezilya'dan Gazze'deki saldırılara tepki: İsrail büyükelçisini geri çekti

Brezilya'dan Gazze'deki saldırılara tepki: İsrail büyükelçisini geri çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title