Haberler

Koyulhisar Kaymakamı Sündük, Köydes Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Köydes Kapsamında Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, KÖYDES kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İlçeye bağlı Gökdere Köyünde yapılan altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kaymakam Sündük, 'Koyulhisar'ın KÖYDES ödeneklerinden bu yıl en büyük payı alan ilçelerden birisi olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Köylerimizde yapılan bu çalışmalarda son aşamaya yaklaşılması bizleri daha da mutlu kılıyor' dedi.

KÖYDES programı dahilinde Aydınlar köyü, Kadife köyü ve Ortakent Merkezle Suçatı arasında yapılan 2. kat asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirten Sündük, bazı köylerde de altyapı çalışması yapıldığını ifade etti.

Sündük, Ortakent-Suçatı ile Aksu köyü arasında bulunan ve aynı zamanda Ballıca, Kurşunlu ve Gümüşlü köylerinin de kullandığı grup yolu üzerindeki 7,5 kilometrelik bölüme 17 adet menfez ve korige boru konularak bahse konu güzergahta rahat bir ulaşım yapılmasının sağlandığını belirtti.

Diğer köylere yapmış oldukları menfezlerle birlikte bu yıl 40'ın üzerinde menfez yapılmış olduğunu ifade eden Sündük, şöyle konuştu:

'İçme suları programında ise Ortakent Eskiköy mahallesinin içme suyu sorunu çözüme kavuşturuldu. Gökdere, Aydınlar ve Güzelyurt köylerinde ise çalışmalar halen devam ediyor. Yeni gelen ödeneğimizle birlikte yeni programımızın hazırlıklarına da hemen başladık ve muhtarlarımızla acil bir toplantı düzenleyerek köylerimizin eksiklerini birinci ağızdan tespit etmiş olduk. İnşallah hızlı bir şekilde o programları da uygulayarak köylerimizin standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Bu yaptığımız hizmetlerin köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.'

(SRH-DOĞ-MHD) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Bakmadan Geçme

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title