Haberler

Köydes ve İl Özel İdaresi Yatırım ve Değerlendirme Toplantısı

Şanlıurfa Valiliği'nde, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) ve 2012 yılı İl Özel İdaresi yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği'nde, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) ve 2012 yılı İl Özel İdaresi yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, toplantıda İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, 2011 yılında yapılan çalışmalar ve bu yıl gerçekleştirilecek projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Daha sonra bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, köylerin altyapısını güçlendirmek amacıyla yol, su ve kanalizasyon gibi altyapı sıkıntıları, eğitim, spor, kültür ve sağlık yatırımlarını değerlendirdiklerini belirtti.

Ankara'da KÖYDES Yüksek Planlama Kurulu kararının açıklandığını ve bu konuyla ilgili planlanmanın da yapıldığını ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

"2012 yılında önemli hedeflerimiz var. Bir kere asfalt sorununda önemli mesafeler alacağız. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmaları yürütüyoruz. Bu yıl 188 kilometresi il merkezinde olmak üzere toplam 763 kilometre birinci kat asfalt yapacağız. Yine Şanlıurfa tarihinde ilk defa köy merkezlerinin yollarını yapmaya başladık. Köylümüzü çamurdan kurtarmayı hedefledik. Bütün ilçelerimizde en az 10'ar köyün yolunu yaptık. Merkezde de 21 köyün içerisini yaparak vatandaşlarımızı çamurdan kurtardık."

Güvenç, ayrıca köy yollarının ihtiyacını karşılamak amacıyla İl Özel İdaresi'nin bünyesinde parke taşı üretimi de yapılacağını söyledi.

Toplantıda ayrıca kent genelinde yürütülen diğer yatırımların da değerlendirildiğini aktaran Güvenç, özellikle eğitim ve spor alanındaki yatırımların en kısa sürede hayata geçirilmesi için çaba harcadıklarını kaydetti.

Toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Uğur Büyükhatipoğlu Celalettin Güvenç Şanlıurfa Köydes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title