Haberler

Kotil: CHP'li Kur'an'la Dalga Geçse Belimizi Doğrultamazdık

Güncelleme:

Aylin Kotil, Kur'an'la dalga geçen kişi bir CHP'li olsaydı "Sittin sene belimizi doğrultamazdık." dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Beyoğlu'nun CHP belediye başkan adayı olan ancak AK Parti adayı Misbah Demircan'a kaybeden Aylin Kotil, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'a ait olduğu öne sürülen ses kaydında Kur'an ayetleriyle dalga geçtiğinin öne sürülmesine ilişkin, "Bir CHP'li kazara, 'makara bakara' deseydi offff... Sittin sene belimizi doğrultamazdık. Bitmiştik yani. Linç edilir, öldürülürdü sokakta" dedi.

Zaman gazetesinde yer alan röportajın dikkat çeken bölümleri şöyle;

Beyoğlu, genel olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yakın olarak görülüyor. İnsanlarda böyle bir algı var. Ama epeydir ilçede sağ partiler kazanıyor...

Özellikle, İstiklal ve Cihangir bölgesi böyle biliniyor. Aslında durum hiç öyle değil. Toplamda 45 mahallemiz var. Bunlardan sadece 3-4 tanesi bu şekilde. Diğer geri kalan 42 mahallemiz gayet mütedeyyin diye adlandırdığımız kesimin oturduğu mahalleler.

Oyunuzu artırmanıza rağmen seçimi neden kaybettiniz?

Bunda, maalesef Saadet Partisi'nin blok olarak AK Parti'ye oy vermesi çok etkili oldu. Yani Saadet Partisi, kendi oyunu korumayı bırakın kendi oyunu aldığı oyun 5 bin daha azını almış olsa belki bugün biz belediye başkanı olacaktık! Güçlü olduğumuz mahallelerde, daha doğrusu eskiden güçlü olmayıp da şimdi güçlü olduğumuz mahallelerde, Kasımpaşa'nın bütün mahallelerinde kafa kafaya gittik. O bizi çok mutlu etti.

Bundan sonraki planlarınız neler?

Gelecek adına bir plan yapmadık ama seçimden sonra ne yaptınız, diye soracak olursanız; ilk etapta ilçe seçim kuruluna itirazımızı yaptık, ancak kabul edilmedi maalesef. Çünkü biz bir oyumuzun bile diğer haneye yazılmasını istemedik. İnsanlar şehir dışından geldiler. Zahmet çekerek oy kullandılar. Akşam saat 05.00'te Kasımpaşa merkezde bulunan okulda hâlâ kapılara kadar kuyruklar vardı. Emek vardı ortada. Eğer ben o oyun peşinde koşmazsam, o insanların emeğine yazık olurdu bu bir. İkincisi de; insanların zaten kazanamıyoruz, o zaman niye oy kullanalım, demesiyle eş anlamlı olurdu. Yapmamız gereken her şeyi yaptık. Bundan dolayı gelecek adına bir şey planlayamadık.

Egemen Bağış'ın âyet ile dalga geçmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ben size bir şey söyleyeyim. Bir CHP'li kazara, 'makara bakara' deseydi offff... Sittin sene belimizi doğrultamazdık. Bitmiştik yani. Linç edilir, öldürülürdü sokakta. (Kaynak: Zaman)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Egemen Bağış Aylin Kotil Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (50)

Harunharun_demirel45@hotmail.com:

doğru demiş akapeliler diyorki chp öyle böyle, chp nin tarihinde ne bir milyar dolar ayakkabı kutularından çıkmıştır ne de bakara makara denerek Kuranla dalga geçilmiş, bu tür hırsızlık dalga geçme gibi şeytani şeyler din görünümüne girmiş akapeden çıkıyo, Kuranı okuyan da bilir bir sürü yoldan sapmış kitap ehli vardır der ayrıca sizinle aynı dinden olmayıp size zarar vermeyenlere kötü olmayın der, açık bunlar. Allaha öbür dünyda ne dicek bu akapeliler bilemiyorz

42
2
yanıtYanıtla
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

CHP KURANLA DALGA GECMEDI, CHP KURANIN UZERINDEN GECTI .ONUN ICIN SITTIN SENE IKTIDAR YUZU GOREMIYORYA.

12
13
yanıtYanıtla
mühendismetin2-charci@hotmail.com:

Bu chp nin mağdur edebiyatına çok gülüyorum. Unutuldumu zannediyorsun? Başörtülü kadınların yanımızdan dimdik bir şekilde geçmesini hazmedemiyorum diyen chp lileri? Oruç tutanlarla alay eden chp belediye başkanı karısını? Mecliste başörtüsü taktı diye haddini bildiriniz dediğiniz kadını? istiklal mahkemelerini? Gökten indiğine inanılan dediğiniz kitapları? Kuran okumayı yasak etmenizi? ezanı türkçe yapmanızı? dersim katliyamını? 12 adayı? daha sayımmı yeterlimi? Biz senin gibi 500 km yürüdü diye başkan adayı olan bir kadına ses çıkarmıyorsak beyefendiliğimizden çıkarmıyoruz. Yoksa söylenecek çok söz var aday olmanla alakalı!

19
4
yanıtYanıtla
sinansinan_leylek@hotmail.com:

sırtın degil tipin kaymış nur denen bişe kalmammış

14
6
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZozannbeyaz@windowslive.com:

BAKARA DUS I İLE MAKARA YAPAN VE SİZİ GİBİ VATAN HAİNLERİNİ O KİŞİYİ DESTKELERSE 'NUR' SİZİN CEHENNEMDE SİZİN OLSUN ,,, KUL HAK KI YİYEN YOBAZLAR

yanıt0
yanıt0
AK BEYdarkblue62@hotmail.com:

BU SEÇİMLERDE ŞUNU ÖĞRENDİK AYETLERLE DALGA GEÇMEK GECE GÜNDÜZ DİNDAR İNSANLARA HAKARET ETMEK TÜRK HALKININ TASVİP ETTİĞİ BİR DURUMMUŞ.

10
9
yanıtYanıtla
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Ne oldu Aylın hanım,sülalece İstanbul'u ele geçiremediğiniz içinmi böyle konuşuyorsun,sanki kendin müslümanmışsın gibi E.Bağış'ı eleştiriyorsun,bu tıpkı bir hristiyanın eleştirmesi gibi garip bir durum,sanane E.Bağış'ın kırdığı pottan,islamiyetimi savunacaksın sanki,eleştirirken bile 'öldürülürdü sokakta' diyerek müslümanlara hakaret edip kötülüyorsun ve aslında CHP'nin İslam düşmanı olduğunu bir kez daha vurguluyarak yakayı ele veriyorsun.

9
7
yanıtYanıtla
Yavuzcaner.de@o2online.de:

Chp bi anti islam partisidir bunu bilmeyen yok kivirmayi birak aylin!türkiye bir müslüman ülkesi fazla sansinizi zormayin!

11
5
yanıtYanıtla
RASİM ÖZern.byln.602001@hotmail.com.tr:

DOĞRU SÖZE NE DENİR AKP YAPARSA MİLLET İNANMAZ CHPLİ OLURSA HEMEN İNANIR NE ANLAYIŞTIR BU BÖYLE

10
6
yanıtYanıtla
sonmesssonmezdag@hotmail.com:

o hashasilere hersey serbest calmak inkar etmek yargiyi emirleri altina a;mak insanlarin diniyle alayetmek cunki karsisinda ceneci bir muhalefet yok da ondan

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title