Haberler

Konya Mitinginde Erdoğan'ın Yerine Davutoğlu Konuştu

Güncelleme:

Erdoğan'ın katılamadığı Konya mitinginde Ahmet Davutoğlu konuştu. Konuşmanın ardından vatandaşlara Başbakan'ın şiiri dinletildi.

Başbakan bugün yapılacak mitinglere ses tellerindeki sorun nedeniyle katılamıyor. Konya mitinginde Bakan Davutoğlu konuştu, Başbakan Erdoğan'ı sesi alana dinletildi.

ERDOĞAN MİTİNGLERE KATILMAYACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle bugünkü Konya ve Kayseri mitinglerine katılmıyor. Konya ve Kayseri mitingleri, bakan, milletvekili ve belediye başkan adaylarının katılımıyla geçekleştirilecek.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Birinci miting Konya'da başladı. Erdoğan'ın yerine çıkan ilk isim Dışişleri Bakanı Davutoğlu oldu. Davutoğlu, ''30 Mart'ta öyle bir ses yükselecek ki bu meydanlardan Anadolu'dan, Trakya'dan Pensilvanya da dinleyecek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okuyan herkes dinleyecek, herkes haddini bilecek. Herkes bilecek ki bu topraklarda sadece bu milletin iradesi geçer, sadece bu milletin onay verdikleri, destek verdikleri, dua ettikleri bu millet adına karar verirler.'' dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

Sayın Başbakanımızın Konya'ya sevdasına şahitlik eder misiniz? Uzun mücadelelerden sonra 55 mitingden sonra sayın başbakanımızın hiç susmayacak gönül diline vakıf olarak, beden dilinde bütün kullar için söz konusu olabilecek ama sesini hiçbir zaman kesmeyeceği bir istirahat ihtiyacı doğdu.

"GECELEYİN SAYIN BAŞBAKANIMIZI ARADIK"

Geceleyin sayın başbakanımızı aradık ve dedik ki, eğer Konya'ya gelirseniz Konya'nın sizi nasıl yüreğine basacağını bilirsiniz. Ama doktorlarınız uyarıyorsa, istirahat ihtiyacınız varsa, daha bu memleketin ve Konya'nın size ihtiyacı var. sadece bugün değil bugün yarın değil önümüzdeki 10 yıllar boyunca ihtiyacı var dedik.

Dedi ki, yarın bakalım. Bugün sabah tekrar baktığımızda, doktorların da aşırı ısrarıyla istirahate ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. O zaman dedi ki, Konyalılara selamımı iletin. Seçim zaferinden sonra çok daha muhteşem bir mitingle teşekkür mitinginde beraber olacağız dedi.

"İŞTE GERÇEK SES BUDUR"

Onlar halkın huzuruna çıkamazlar. Ama sayın Başbakanımızın son iki aylık performansına baktığınızda halkımızla nasıl kucaklaştığını gördünüz. Herkes duysun diye. Size onun adına, bir muhasebede bulunuyorum. 12 yıl önce sayın başbakanımıza ve ekibine bir emanet tevdii ettiniz. Milli iradeye sahip çıkın dediniz. Hiçbir güç karşısında zayıf kılmayınız dediniz. 12 yıl sonra soruyorum, sayın başbakanımızın milli iradeye sahip çıktığına şahitlik eder misiniz?  Bundan sonra da milli iradeyi her zaman ayakta tutacağına her zaman şahitlik eder misiniz? Sizin izzetinize onurunuza sahip çıktı mı? Bundan sonra da her ne şartta olursa olsun bu onuru izzetle temsil edeceğine inanıyor musunuz? İşte gerçek ses budur. İşte gerçek tanıklık budur. Allah şahitliğinizden razı olsun.

"BU İLK DEFA OLMUYOR"

Şimdi ilk defa olmuyor, son dönemde özellikle geçen yıl içinde ortaya konan bazı planları bazı komploları bazı kapalı kapılar ardında yapılan şantajları biliyorsunuz. Şimdi size soruyorum. Bu ilk defa olmuyor. 2002 yılında Ak Parti kurulduğunda, daha seçimlere girmeden başbakanımızı o zaman AK Parti genel başkanımızı seçimlerden men ettiler. Düşündüler ki bu hareket bu yürüyüş durur. Durdu mu?

O men ettikleri ve muhtar bile olamaz dedikleri genel başkanımız, başbakan oldu mu? Çünkü hakkın ve halkın rızasını alanlar hiçbir şartta engellenemezler. Peki 2004 mahalli seçimlerinde, genç subaylar rahatsız diye başlıklar atanlar çıktı. Engel olabildiler mi?

"SİZ KONYA'DAN ŞAHİT OLUN"

2007 genel seçimlerine giderken, 27 Nisan muhtırasına milli iradeye sekte vurmak isteyenler başarılı olabildiler mi? 2008'te AK Parti'yi kapatıp milli iradeyi temsil eden partimizi engellemeye çalışanlar, AK Parti'yi durdurabildiler mi? Siz Konya'dan şahit olun, bir buçuk milyar İslam dünyası, ve bütün dünya şahit olsun ki hiçbir komplo bu hareketi durduramayacak. Hiçbir gizli odak milli iradenin yükselişine engel olamayacak inşallah.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Konya Politika Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500

Yorumlar (190)

AKPLİ KOYUNMKS@KK.OM:

EN ÇOK KOYUNUN OLDUĞU İLDİR KONYA :)))

46
35
yanıtYanıtla
i halil akdaşziraatbank@.com.tr:

koyun olmak öküz olmaktan iyidir koçum

yanıt0
yanıt0
ali kayawefa_intifada@hotmail.com:

MAL' da çoktur aynı zamanda. koyun faydalı bir hayvandır, etinden sütünden yününden hatta ve hatta dışkısından bile yararlanılabılır :) ama mal maldır, ne yapsan atsanda satsanda mal maldır işte. bildiğin MAL

yanıt0
yanıt0
kayarkayar@hotmail.com:

kardeş bida akpye laf atarsan senin sonunu düşünmem koyun sen kimin köpegisin

yanıt0
yanıt0
diktatörgabi@hotmail.de:

oyunuzu kime verirseniz verin ama hirsizlari, rüsvetcileri, secim kazanmak baska ülkeye savas acacak kadar gözleri dönmüsleri es gecin.

33
36
yanıtYanıtla
emin açareminacar63@hotmail.com:

ADAM GİBİ ADAM YAİP ERDOĞAN diyen kaç kişi var burda

49
19
yanıtYanıtla
EMRAHemrah3153@gmail.com:

başbakanımRTE

43
24
yanıtYanıtla
Muhittinmuhittin@gmail.com:

Basbakanim, Türkiyede bahar temizligi lazim!

42
21
yanıtYanıtla
TIRT AKP!!agahturk@hotmail.com:

neyi temizlicek başbakanın??egemen bağışımı??seslerini,savaş kararlarını kaydettiren davutoğlunu mu??yolsuzluk ortaklarını mı neyi temizlicek???yapacaksa da önce kendinden oğlundan başlasın temizliğe..ÜLKEMİ DÜŞÜRDÜĞÜ DURUMA BAK!!zorbalar..

yanıt0
yanıt0
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

TIRT AKP!!: ''Basbakanin degil'' Basbakanimiz isinize gelsede gelmesede; Isine gelmezse baska ülkeye,tabii orada bukadar konusma yetgin olmaz .ADAM GIBI ADAM R:T:E:

yanıt0
yanıt0
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title