Haberler

Kömür Sahasındaki Çalışmalar Karayolunda Çatlak Oluşturdu

Güncelleme:

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, termik santralin kömür sahasında yapılan çalışmalar, Yeşilbağcılar-Turgut Mahalleleri yolunda çatlaklara neden oldu.

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, termik santralin kömür sahasında yapılan çalışmalar, yaklaşık 2 aydır trafiğe kapalı olan Yeşilbağcılar-Turgut Mahalleleri yolunda çatlaklara neden oldu.

Yeniköy Elektrik Üretim A.Ş.'ye (YEAŞ) bağlı Yatağan Termik Santrali kömür sahasında yapılan kömür çıkarma çalışmaları sırasında, çalışmaların yürütüldüğü bölge yakınındaki Yatağan'a bağlı Yeşilbağcılar Mahallesi'ni Turgut Mahallesi'ne bağlayan, iki aydır trafiğe kapalı olan karayolunda derinliği bir metreyi bulan çatlaklar meydana geldi.

Devriye görevi yapmakta olan jandarma ekiplerinin durumu fark edip bildirmesi üzerine bölgeye gelen Karayolları ekipleri, trafiğe kapalı olmasına rağmen yine bu yolu kullanmak isteyenler olduğu için tedbirleri arttırıp yolun girişlerine hafriyat dökerek uyarıcı levhalar yerleştirdi, yolu trafiğe kapattı.

İki mahalle arasındaki trafiğin, eski yolun kapanmasının ardından yapılan ve halen çalışmaların sürdüğü tali yoldan verilmeye devam ettiği bildirildi.

YEAŞ Genel Müdürü İbrahim Hakkı Gül, çatlakların meydana geldiği karayolunun, bölgedeki kömür rezervinin çıkartılması için işletme tarafından daha önce kamulaştırıldığını açıkladı.

Karayolunda meydana gelen çatlağın beklendik bir durum olduğunu ifade eden Gül, "Mevcut karayolu, kurumumuz tarafından kamulaştırıldıktan sonra, iki mahalleyi birbirine bağlayan yeni bir yolun yapılması için çalışmalara başlanmıştı. Yeni yolun yapımı sürerken, mevcut yola yakın bölgede yapılan kömür çıkarma çalışmaları da sürüyordu. Bu sırada karayolunda çatlakların oluştuğu haberini aldık. Madencilikte bu tür olaylar meydana gelebiliyor. Bizim için önemli olan, böyle bir durumda herhangi bir olumsuz olayın yaşanmamasıdır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yatağan Termik Santrali Yeşilbağcılar Yeniköy Muğla Politika Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title