Haberler

Köksoy'dan, Esnaf'a Teşekkür Ziyareti

Ardahan Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, başkan seçilmesinin ardından esnafa teşekkür ziyaretlerine başladı.

Ardahan Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, başkan seçilmesinin ardından esnafa teşekkür ziyaretlerine başladı.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ve Belediye Meclisi üyeleriyle esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası Başkan Köksoy yaptığı açıklamada, Seçim sürecinde destek veren herkese teşekkür ederek, "Seçim sürecinde fiili olarak yanımızda olan veya duasıyla destek veren, oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun.. Ayrıca sosyal medyada sık sık dikkatimi çeken Ardahan da muhalif parti adayımızın her ne kadar 'hayırlı olsun, seçmen iradesi budur' beyanı bulunmaması ve sürekli olumsuz istinatlarla yüklü beyanatları sosyal medyada yer almakta ve dolaşmaktadır. Oradaki bütün istinatların kendileri tarafından yapıldığı açıktır. Bütün Ardahan bunu bilmektedir. Bu olumsuz istinatları tümünü reddetmekle birlikte, biz tertemiz bir siyasetle-çalışmayla ve insanlarımızın temiz oylarıyla bu göreve geldik. Biz bundan sonra hizmetlerimizi katlayarak artırmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Atalay ise, Türkiye genelinde yakaladığımız başarıya Ardahanında aynı oranda katılması Ardahanlılar adına son derece gurur ve onur verici bir durumdur diyerek şunları kaydetti;

"Bizim bugün Ardahan da esnafları ziyaret etmemizin sebebi, bir teşekkür ziyaretiydi. Seçimlerden önce esnafımızı dolaşarak hem ilimizin sorunlarını konuşmuştuk hem de partimize destek talebinde bulunmuştuk. Ardahan kamuoyu bize çok ciddi bir destek verdi. Bütün yapılan ittifaklara rağmen Ardahan da sağduyu egemen oldu, hakim geldi ve neticede sağduyu AK Partide karar kıldı. ve Ak Parti ikinci kez Ardahan belediyesini kazandı. Belki Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimini yerel yönetimlerde yaşadık diyebiliriz. Çünkü Cumhuriyet tarihi boyunca böyle bir ittifak görülmemişti. Türkiye genelinde yakaladığımız başarıya Ardahan'ında aynı oranda katılması Ardahanlılar adına son derece gurur ve onur verici bir durumdur. Bu vesileyle biz Ardahan kamuoyuna Ardahan halkına teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürü hem basın yoluyla duyuruyoruz, hem de esnafımızı tek tek dolaşarak teşekkürlerimizi bizzat kendilerine sunuyoruz. Ayrıca ilimizin sorunlarını çözüm yollarını da hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Gezimizin bir diğer amacı da budur. Bu ziyaretlerimiz her gelişimizde devam edecektir. Biz tabi bütün esnaflarımızla bugün görüşemedik. Ama her gelişimizde bir caddemizi bizatihi gezerek, hemşehrililerimize teşekkürlerimizi ifade edeceğiz. Ben bu vesile ile Ardahanlı hemşehrilerime desteklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Ardahan da hizmet kalitesinin artacağına vurgu yapan, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ise, "Bugün milletvekilimiz, başkanımızla birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunduk. İnşallah ikinci kez kazandığımız belediyemizle birlikte Ardahan da hizmet kalitesini yakalayacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda seçim sonrası yenilediğimiz teşekkür ziyaretinde, 3400 oy ile bize destek veren bütün Ardahanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah Ardahan'a yakışan hizmetleri, Ardahan, Faruk Köksoy ile milletvekilimizle teşkilatımızla görecektir" şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Köksoy Orhan Atalay Ak Parti Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title