Haberler

Kocasını Öldürdüğü İddia Edilen Kadın Cezaevine Gönderildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 9 yıllık eşini sevgilisi ile öldürdüğü iddia edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 9 yıllık eşini sevgilisi ile öldürdüğü iddia edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnşaat işçisi Bayram Dişkaya'dan 8 aydır haber alınmaması üzerine özel bir kanala çıkan Perihan Dişkaya eşinin bulunması için yardım istedi. Şanlıurfa Cinayet Büro Amirliği ile Siverek Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü davada teknik takip sonucu cinayet zanlısı Mustafa Ç. ile Bayram Dişkaya'nın eşi Perihan Dişkaya gözaltına alındı. Şanlıurfa Asayiş büro ekipleri tarafından ifadesi alınan Perihan Dişkaya ve sevgilisi olduğu iddia edilen Perihan Dişkaya sağlık kontrolleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Adliyede yaklaşık olarak 7 saat boyunca ifadesi alınan Perihan Dişkaya tutuklanarak Şanlıurfa T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Siverek Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (4)

sahramobilWeb@haberler.com:

Allahın verdıgı canı.ancak allah.alır asıp kesmeyle bır yere varılmaz evet sıverek lekelendı ama bu sadece sıverekte yasanmıyorturkıyenın her yerınde var bu sadece duyulan ya bırde duyulmayan ustu kapatılan perıhan ve perıhan gıbı ınancı zayıf ınsanlar zanedıyorkı yanlarına kalıcak allaha ınancı olan bırı.kesınlıkle bunu yapmaz herkes bılsınkı.ıllahı.adalet er gec tecelı eder tek suclu aılelerdır cunku en basından cocuklarına dını ve kulturel egıtım verılseydı perıhanda bu kadar aptal cesaretı olmazdı her kesı.kendı.gıbı aptal yerıne koymazdı rabım kımseyı.dogru yoldan şasırtmasın

0
0
yanıtYanıtla
osman yeşil yaprakmobilWeb@haberler.com:

Büyle tipleri asscaksin ağlarsa snan ağlar gerisi yalan ağlar süzü demeki doğruymus

0
0
yanıtYanıtla
Arife nadasmobilWeb@haberler.com:

Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz.Sayın Cumhur Başkanımız butur olaylardan haberi olsa idam kararı kanunu çıkarsın İDAM .

0
0
yanıtYanıtla
Arife nadasmobilWeb@haberler.com:

razil karı çocuk larındandamı utanmadın birde ekranlada yalan söyleyerk timsah gözyaşı dökdün bende ailemden ğördüğüm pöplemlere benzeterek seni desdeklemişdim müge hanımı aryarak vijdansız şimdi karnındaki mahsum yavrunun suçune manyak karı esini sevmiyordunsan bosanaydın senin gibisine günyüzü haram tam idamlık birisiniz sende o serefsiz mustafa manyagnada isallah o delikden çıkamsınız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title