Haberler

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik Açıklaması

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e iade-i ziyarette bulunarak, 'Hayırlı olsun' dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e iade-i ziyarette bulunarak, 'Hayırlı olsun' dedi. Ziyarette konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeler arasındaki işbirliği, dayanışma ve yardımlaşmayı en verimli biçimde gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Talas Belediyesi olarak Kocasinan Belediyesinden daha ufak bir belediye olduklarını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,"Dolayısıyla sizden desteği de biraz fazla talep edeceğiz İnşallah. Verdiğiniz destekler ve bundan sonraki desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde de başarılar diliyoruz. Bu arada sizin yeni, örnek uygulamalarınızı öğreniyoruz. Akordiyon sistemiyle çalışan taziye çadırı ürettiğinizi duyduk. Bunlardan da bize birkaç tane hediye ederseniz seviniriz" dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mustafa Çelik, "Çok güzel ve asil bir çiçekle gelmişsiniz. Bu çiçekteki zarafetin Talas'ımıza da yansıyacağını biliyorum. Daha önceki yaptığınız çalışmalarınızı da takdirle izliyorduk. İkimizin adı da Mustafa, ikimiz de taze kanız, yeni başkanız. İnşallah birbirinden güzel projelere birlikte imza atarız. Tabii ki belediyeler arasında yardımlaşmamız, dayanışmamız, kardeşliğimiz ve işbirliğimiz devam edecek. Seçim dönemi boyunca bunları dile getirdik" diye konuştu.

Çelik ayrıca, "Bahsettiğiniz çadırların AR-GE'si Kocasinan Belediyesi atölyelerinde yapılarak üretildi. Uzun zamandır da verimli bir şekilde kullanıyoruz. Çok farklı, kolay kuruluyor ve kullanılıyor. Daha önceden 10-12 kişiyle kurulan çadırların aksine şimdi iki kişiyle ve yaklaşık on dakika gibi kısa bir sürede kurulumu yapılabiliyor. Biz bu çadırlardan 3 tane yaptıralım ve Talas Belediyemize hediye edelim. Taziye çadırı güzel bir hizmet, bu nedenle çadırla da kalmayalım, içinin masasını sandalyesini de beraberinde gönderilim. Böylece iş birliğimizin ilk temellerini de atmış olalım" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Talas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title