Haberler

Kocadon Turgutreislilerden Bodrum'a Sahip Çıkmalarını İstedi

Güncelleme:

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Turgutreis'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kocadon, şoför esnafı ile kahvaltı yaparak başladığı Turgutreis ziyaretine Mehmet Hilmi Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek devam etti. Başkan Kocadon'a ziyaretleri esnasında eşi Hülya Kocadon, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutreis Belde Başkanı Cengiz Sarıoğlu ve partililer eşlik etti.

" Bodrum'un güzelliklerini birlik, beraberlik, kardeşlik içinde koruyalım"

Turgutreisli şoförlerle de buluşan başkan, tüm şoförlere kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan, "İnanıyorum ki bana olan gönül bağınız, belki de partiler üstü durumda çünkü bu sevgiyi, o zor günlerimde hep beraber gösterdiniz bana" diyerek şunları söyledi:

" Bodrum'da birçok taksi ve minibüs duraklarımızda bir değişim projesi başlattık. Yavaş yavaş beldelerimize de bu proje ile geliyoruz. Onun için hep yanınızdayım ve biliyorum ki rakipleriniz çok. Her zaman elimizden geldiği kadar sizlerle beraber olmaya çalıştık zaten. Bugüne kadar şoförler odası da bire bir yapılan görüşmelerimizde, şoför arkadaşlarımızın Bodrum Belediyesi'ne aktardığı sorunlarda, hepsine anında çözüm ürettim ve hepsinin de yanında oldum. Bu güzel, Tanrı'nın bize lütfettiği Bodrum Yarımadası'nın güzelliklerini birlik, beraberlik, kardeşlik içinde koruyalım"
Vatandaşlar Başkan Kocadon'u ilgiyle karşıladı
Başkan Kocadon, taksicilerle yaptığı toplantının ardından, Turgutreis Mehmet Hilmi Caddesi üzerinde bulunan esnaf, resmi kurum ve dairleri de kapsayan ziyaretinde vatandaşların ilgisi ile karşılaştı, yoldan geçen vatandaşlarla da sık sık sohbet etti. Bir vatandaşın daveti üzerine de, Akçaalan Mahallesi'ne geçerek, ev ziyaretinde bulundu.

"Turgutreis'e karşı içimde hep bir sevgi var"

Başkan Mehmet Kocadon, Turgutreis esnaf ziyaretlerinin ardından akşam da bir restoranda vatandaşlarla bir araya geldi. Kocadon, vatandaşların merak ettiği soruları cevaplayıp vatandaşları bilgilendirdi. Turgutreis'e her geldiğinde vatandaşların kendisini çok sıcak karşıladığını ifade eden başkan, "Turgutreis'e her gelişimde bu sıcaklığı hep alıyorum. Belki gençliğimde burada büyümedim ama Turgutreis'e karşı gerçekten içimde hep bir sevgi var. Sizlerle hep sıcak bir ilişki kurdum. Bu hissi de zaten kendiliğinden alıyorsunuz, bakışlardan, duruşlardan." şeklinde konuştu.

"Bu birlik beraberliği bozmamak için elinizden ne geliyorsa yapın"

Başkan Kocadon, birlik ve beraberliğin önemine de değindiği konuşmasında, "Turgutreis Belediyesi'nin kuruluş tarihine şöyle bir baktığımızda, en eski belediyelerimizden bir tanesidir. Turgutreisimiz, bir balıkçı kasabası olması yanı sıra, tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlayan insanlarımızın yarattığı ve Türkiye'ye ismini duyurduğu bir beldedir. Gençlik yıllarımda bir çok beldede, köyde restoran yokken, Turgutreis'te restoranlar vardı. Turgutreis'e kalkan dolmuşlar vardı. Turgutreis, uzun yıllardan beri bu canlı yaşam sirkülasyonunu hep sürdürdü. Bugün de sürdürmeye devam ediyor. Bakın etrafınıza… Nüfusunuza baktığınızda, gerçekten müthiş bir nüfusu var Turgutreis'in. Onun için benim sizlerden ricam; bu atmosferi, bu birlik beraberliği bozmamak için elinizden ne geliyorsa yapın arkadaşlar." dedi.

"Elimizde sihirli değnek yok. Önemli olan proje üretmektir"

Hazırladıkları proje ile birlikte Gümbet'i yenileyip bugünkü görünümüne kavuşturduklarını söyleyen Kocadon, "Elimizde sihirli değnek yok, "pat" diye hadi yarın Kocadon seçildi kutlu olsun; Turgutreis Çarşı düzelsin. Tabi ki bir sürece ihtiyaç var ama şunu hiç bir zaman unutmayın; bizde Gümbet denen bir yer vardı, yolda bile yürüyemiyordunuz arkadaşlar. Biz, buraya değerli hocalarımızla bir proje yaptık, bütün Gümbet esnafımızı topladık ve dedik ki, projemiz bu. İnceleyin, bakın. Sizin eksik ya da bizim yanlış yaptığımız bir yer varsa, birlikte düzeltelim. Gümbet'te yüz elliye yakın dükkan yıktım. Bir tane olay duydunuz mu? Bir tane kavga gürültü oldu mu? Bizim şahsımıza gelen tehditlerin dışında, ne bir kavga oldu, ne de bir gürültü oldu. Arkadaşlar, önemli olan proje üretmektir." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Kocadon Turgutreis Bodrum Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (1)

kemal mertmr.muslu@hotmail.com:

turgutreis mustafa kemal bulvarı sabancı lisesi önü fosseptik kokusundan çevre çok rahatsız.belediye yıllardır chp li bir şey yaptığı yok...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title