Haberler

Kız Öğrencilerinden Yılsonu Sergisi

MUŞ (İHA) – Muş’taki Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

MUŞ (İHA) – Muş'taki Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, eğitim öğretim yılı içerisinde yaptıkları eserleri sergi ile tanıttı. Okulun konferans salonunda düzenlenen serginin açılışına Muş Valisi Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sebahattin Eke, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Selma Arı, sergiye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin el emeği göz nuru olan eserlerinin sergilendiğini söyledi. Amaçlarının birlik, beraberlik içerisinde güzel bir etkinlik gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Arı, "Bizim her yıl düzenlemiş olduğumuz yılsonu sergisini bu senede gerçekleştirdik. Anaokulu öğrencilerimizi iki gün boyunca davet ettik. Burada etkinliklerimizi sergileyeceğiz öğrencilere. Amacımız birlik, beraberlik içerisinde güzel bir etkinlik gerçekleştirmek. Öğrencilerimiz bunun eğitimlerini alıyorlar ve bunları öbür öğrencilerimize sergiliyoruz. Güzel bir etkinlik oldu herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Sergiyi beğendiğini kaydeden Vali Vedat Büyükersoy'un eşi Zahra Kadriye Büyükersoy ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardında okul öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi sahnelendi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Aliye Muş Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title