Haberler

Kız Arkadaşını Dövüp Videosunu İnternete Atan Genç Tutuklandı

Güncelleme:

Ankara'da kız arkadaşını dövüp videosunu internette paylaşan Hasan K. tutuklandı. Yanındaki 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kız arkadaşı olduğu iddia edilen genç kıza dayak atan ve bu görüntüleri kaydedip sosyal medyada yayınlayan Hasan K. tutuklandı. Hasan K. ile birlikte görülen 18 yaşın altındaki 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hasan K'nın da aralarında bulunduğu 3 kişiyi, Keçiören'de bir parkta abla-kardeşi darp ettiği iddiasıyla gözaltına almıştı. Hasan K, emniyeteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

"Kendisini aldattığı" iddiasıyla kız arkadaşı ve ablasını dövdüğü belirtilen Hasan K, tutuklandı. Hasan K.'nın "Hürriyeti tahdit, tehdit ve kişileri aşağılayıcı görüntüleri yayma" suçundan tutuklandığı kaydedildi.

Savcılıkta sorguları tamamlanan 18 yaşından küçük S.O., D.V ile B.Y. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500

Yorumlar (61)

tunakan:

Devletin sistem i çok yanlış bence kadın hakları diye böyle haddinden fazla hak verilirse kadınlar verilen hakları yanlışa kullanır boşanmalar çogalır söyledigim sözler evlilik şartları için geçerli kadın yada erkek aldatsın dayak yesin sadece dayak atan şuçlu olsun. kanunlar aldatan insanlarada hapis cezası çıkarmalı ki haklar kötüye kulanılmasın. . .

16
10
yanıtYanıtla
spontaneous:

Bu kızlar bu şekilde konuşan adamlarla birlikte olunca yaşadıkları şey normal

24
1
yanıtYanıtla
Ali Rezi:

Kac saat ceza aldı?

20
4
yanıtYanıtla
okan akyol:

Hasan Kütük kardeşimiz onurumuzdur yedirmeyiz. Tüm eleştirilere karşı hepimiz Hasan Kütük''üz. ''Kimsizzz gardaşımm sizzz kimsiİİiz?''?

5
18
yanıtYanıtla
spotuy:

kızlar çok saf bu tür erkeklerdere bayılıyorlar, hak etmiş

19
3
yanıtYanıtla
seko:

kro çocuk ama helal olsun dövülür öyleleri.

3
17
yanıtYanıtla
SİİRT:

ŞU ERKEK BOZNTULARINA BAK. . GELİNDE BENİ BULUN. . . ALLAH ŞAHİDİM OLSUN DOĞDUĞUNUZA PİŞMAN EDRM SİZİ

10
8
yanıtYanıtla
ramsesMobil-ANDROID:

hayatim boyunca bir bayana el kaldirmamis biri olarak kiz haketmis diyorum cocugu yaklasik 10 ayri erkekle aldattigini kabul ediyor bence hasan hakli ve dedigi dogru onun yerinde baskasi olsa helede ankara gibi yerde durum daha kotu olurdu

3
15
yanıtYanıtla
hıdo:

keşke bu sefiller benim karşıma çıksa keşke . . . . o zamn görürler. . . ben video değil dizi çekerim onlara. etek giydirerek. . . eğer bu adalet bunları yakalmassa . . . . . diyecek bşleym yok siirt li

10
7
yanıtYanıtla
polat:

adam haklı aldattıysa o dayak süt gibi kalmş ben olsam kafasını gözünü kırardım

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title