Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli İl Özel idaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Kırklareli İl Özel idaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Bem-Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Aslan Başgönül,  İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ziya Eser'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İl Özel İdaresi çalışanlarının, ücret dengesizliğini ortadan kaldırmak amacıyla Eser ile Başgönül, Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzalandı.

Eser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal denge sözleşmesinin tüm personele yeniden hayırlı olmasını diledi.

- "Türk Kültür Coğrafyası Olarak Balkanlar" konferansı düzenlenecek

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Fen Edebiyat Fakültesi'nce "Türk Kültür Coğrafyası Olarak Balkanlar" konferansı düzenlenecek.

KLÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Türkiyat Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenecek konferansta Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Ahmet Günşen bir konuşma yapacağı bildirildi.

Açıklamada, konferansın 23 Aralık Çarşamba günü kültür merkezinde düzenleneceği belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title