Haberler

Kiraladığı Araçları Satmakla Suçlanan Zanlı: Aleviyim IŞİD'e Araç Satmam

Güncelleme:

500 aracı Suriye'ye geçirip IŞİD'e sattığı iddia edilerek sahte kimlikli yakalandıktan sonra kaçan şüpheli, tekrar yakalandı; "Aleviyim, IŞİD'e araç satmam" dedi.

Çeşitli illerden sahte kimliklerle kiraladıkları yaklaşık 500 aracı Suriye'ye geçirerek IŞİD'e sattığı iddia edilerek sahte kimlikli yakalandıktan sonra kaçan şüpheli, Adana Emniyeti'nin kurduğu özel ekip tarafından yakalandı. Şüpheli, "Ben Aleviyim IŞİD'e araç satmam" dedi.

KELEPÇESİ ÇIKARTILINCA KAÇTI

Edinilen bilgiye göre, olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre oto kiralama firması sahibi, daha önce kendisinden oto kiralayıp bir daha getirmediğini ileri sürdüğü Hasan Said Y.'yi gördü. Bunun üzerine oto kiralamacı arkadaşlarını da çağırdı. Otogara gelen şahıslar, şahsı linç etmek isterken polis olaya müdahale edip şüpheliyi gözaltına aldı. Şahsın üzerinden sahte kimlik ve ruhsatsız silah çıktı. Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürülen zanlı buradan parmak izine götürülürken kelepçesi çıkartıldığı için kaçtı.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek zanlının kelepçesini çıkartan polisi açığa alırken diğer polisler hakkında da soruşturma başlattı.

ÖZEL EKİP KURULDU, 3 GÜNDE YAKALANDI

Polis merkezi ekibinin elinden kaçan zanlının yakalanması için Zeybek'in talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü'nde her büronun en iyi adamları alınarak 10 kişilik bir ekip oluşturuldu. Ekip zanlıyı tüm Türkiye'de bütün imkanları kullanarak aramaya başladı. Yapılan çalışmada zanlının Hatay'ın İskenderun ilçesinde olduğu belirlendi. Bunun üzerine Zeybek ekibe İskenderun ilçesini iyi bilen ya da oralı olan polisleri de ekleyerek yola çıktı.

"BEN ALEVİYİM, IŞİD'E ARAÇ SATMAM"

Yapılan çalışmada zanlı İskenderun'da Suriye'ye kaçmaya hazırlanırken yakalandı. Zanlının üzerinde yine ruhsatsız tabanca bulundu. Bu nedenle zanlı önce İskenderun adliyesine çıkartıldı. Burada ruhsatsız silah bulundurmaktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bunun üzerine Adana polisi işlem yapmak için zanlıyı dün akşam Adana'ya getirdi. Emniyette sorguya alınan zanlı bir süre sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Burada basın mensuplarının soruları üzerine şüpheli, "Ben Aleviyim IŞİD'e araç satmam. Benim oto kiralama yerim vardı benim de araçlarımı çaldılar. Ben bu davalardan beraat ettim" dedi.

Polis zanlıya sahte kimlik ve ruhsatsız tabanca taşımaktan işlem yaparken otomobil hırsızlığı ile ilgili diğer illerde başvuru olup olmadığını araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Zeybek İskenderun Suriye Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (17)

metehanmobilWeb@haberler.com:

Aleviler merttir bir sünni olarak bunu söyleyebilirim.osmanlıyı osmanlı yapan alevi geleneklerdi.herkese olabildiğince eşit davranma sayesinde 600 yüzyjl ayakta kalmıştır.yeniçeriler akıncılar alevidir.alevileri aşağjlamaya çalışan bazıları türk değil ne idüğü belli olmayan provakatördür.aslını sütünü araştırmak lazım onların

19
52
yanıtYanıtla
Zt sevinceMobil-ANDROID:

Alevilere kurban olsun pislik... para için bunlar her kılığa girer. 2 yıl önce komşumun arabasını da çaldılar. kamera kayıtları mobese kayıtlarına rağmen araç bulunamadı. işit için araba çalıyorlar güzel adanamızı işitin toptancı kenti yaptılar.. herkes her şeyi biliyor. polis gerçekten istese adanada 1 saatte 1000 işitliyi tutuklayabilir....

41
11
yanıtYanıtla
rtecep altınok:

sattıysa ıyı yapmıus işit surıyede ne yapıyor pkk lıları gebertıyor devlet goz yummasılazım bıkakında yesınler bırbrlerını senelerce avrupanın turkıyeye için yaptıyını sımdıde turkıye goırmesın

13
38
yanıtYanıtla
sancarhanmobilWeb@haberler.com:

Satarsin oliiim satarsin Alisiz aleviysen satarsin.Kendi kapilarini işaretleyen alevi tiplerdensindir.pkk serefsizlerinden daha tehlikeli tipler bunlar.pkk elinde silah ben düşmaninim diyor ya bunlar içimize sizmiş güler oynarlar bizimle yeri geldiğinde sirtina hançeri vururlar.çocuklarini ekmek almaya giderken öldürülüyor diye duygu sömürgesi yapan tipler bunlar.

30
18
yanıtYanıtla
Buğra Mobil-ANDROID:

Alevi tarikatı, müslüman değilmiş

2
30
yanıtYanıtla
Poyraz Erdoğan Mobil-IOS:

Bu şerefsiz araba hırsızı Alevi falan değildir Alevi olduğunu kabullensek kanı bozuk şerefsiz

14
13
yanıtYanıtla
Bekes:

Ben bir kizilbas olarak söyliyorum. Hirsizin alevisi sunisi olmaz . Hirsiz hirsizdir arti serefsizdir. ve namusuzdur

18
8
yanıtYanıtla
25 hun:

alevi ler bizim insanlarımızdır burda yazanlar bizi ayıramaz gücünüz yetmez cocukluk tan büyüdük arkadaş ayrım yapmadık yaptırmayızda bunu herkes öyle bilsin

14
11
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

alivelik nedir ya,bunlar kim,

4
21
yanıtYanıtla
kelam:

alevi değilmi işte nusayri fellah pöhhhh

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title