Haberler

Kimsesiz çocuklar, boksla topluma kazandırılıyor -

Boks Federasyonu, suç işlemiş ve suça meyilli, kimsesiz çocukları sporla topluma kazandırıyor.

ESRA KARAMUK - Boks Federasyonu, suç işlemiş ve suça meyilli, kimsesiz çocukları sporla topluma kazandırıyor.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, federasyonun kendi branşıyla ilgili çalışmalar dışında sosyal sorumluluk projeleri içinde de yer aldığını söyledi.

Geçmiş yıllarda Türkiye'de birçok sosyal sorumluluk projelerinin içinde bulunduklarını belirten Gözgeç, "Kimsesiz ve söylemekten biraz çekindiğimiz sokak çocuklarını yani kötü alışkanlıklardan uzak durması gereken çocuklarımızı bir araya getirdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ve Fenerbahçe Spor Kulübünün sponsorluğunda bu çocuklarımızı topluma ve Türk sporuna kazandırdık" diye konuştu.

Gözgeç, proje sayesinde Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece alan sporcular yetiştirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Dünya Boks Birliğine projemiz örnek gösterildi. Bunu devam ettirmek istiyoruz. 2014 yılında Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüyle yürüteceğimiz bir proje var. Türkiye'deki bütün çocuk yuvalarında tarama yapacağız, boksa meyilli kız ve erkekleri Türk sporuna kazandıracağız. Tabii bu projede bütün illeri tarayacağız. Çocuklardan bu spor dalına yatkınlığı olanları bir araya getirip, hem spor yaptırıp hem okullarına gitmelerini hem de topluma kazandırılmasını sağlayacağız."

Kimsesiz çocuklar konusunun sadece Boks Federasyonunun değil, Türk toplumunun en önemli yarası olduğunu vurgulayan Gözgeç, "Cumhuriyetin sahibi gençlerin sokaklarda ilgisiz yaşamasını hiç kimse içine sindiremez. Bu gençlerimize sahip çıkılmadığı zaman onların potansiyel suçlu durumuna düşmesi normal olur" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Eyüp Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title