Haberler

Kılıçdaroğlu'na Destek Toplantısı

CHP Bursa İl Teşkilatında bir grup CHP Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Chp Bursa İl Teşkilatı&nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek için 15 ilçe başkanının düzenleyeceği açıklanan basın toplantısına 4 ilçe başkanı katıldı.

Orhaneli ve Yenişehir ilçe başkanlarının kurultay istediğini belirten merkez Osmangazi İlçe Başkanı Zeynel Kitre, ilçe başkanının neden toplantıda hazır bulunmadığı yönündeki soruya ise, "İşleri çıkan bazı ilçe başkanlarımız toplantıya katılamadı ama yardımcıları burada hazır bulundu" dedi.

Genel seçimlerinin ardından CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kurultay çağrısı yapmasının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek için parti İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenlendi.

Açıklama metninde Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mustafakemalpaşa, Mudanya, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yıldırım ilçe başkanlıklarının ismi yer alırken, toplantıya Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Osmangazi İlçe Başkanı Zeynel Kitre, Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, İnegöl İlçe Başkanı Erol Kazanç katıldı.

CHP Bursa İlçe Başkanları adına basın açıklaması yapan Osmangazi İlçe Başkanı Zeynel Kitre, partinin iktidar olması için tüm örgütlerle birlikte gönüllü çalıştıklarını belirterek, Bu çalışmaların sonucunda Bursa'da yüzde 18 olan oy oranının yüzde 25'e yükselttiklerini söyledi. Milletvekili sayısının 5'e çıkartıldığını kaydeden Kitre, bu başarının yeterli olmadığını daha da arttırılacağını bildirdi.

Seçim sonrası bir değerlendirme yapacaklarını dile getiren Kitre, bundan sonraki sürecin yerel seçimlere hazırlık olduğunu vurguladı.

Tek düşüncelerinin yerel seçimlere hazırlık olduğuna dikkat çeken Kitre, "Hedefimiz daha örgütlü giderek Bursa'da, ilçelerde ve tüm seçim bölgelerinde başarılı olmak.

Son günlerde CHP içindeki bazı kişilerin gündeme getirdiği, parti içindeki yönetim değişikliğine yönelik, kurultay taleplerinin yeri ve zamanı olmadığı öncelikli düşüncemiz" dedi.

Seçim sürecinde halka sunulan projelerin daha da geliştirileceğini ve CHP'nin 6 ilkesine uygun projeler gerçekleştirileceğini inandıklarını belirten Zeynel Kitre, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Genel merkezimizin bunu başaracağına inancımız tam. Bunun için genel başkanımızı ve genel merkezimizi Bursa İlçe örgütleri olarak destekliyoruz" diye konuştu.

Yenişehir ve Orhaneli ilçe başkanlarının bu açıklamaya onay vermediğini ve genel kurultay istediğini belirten Kitre, 15 ilçe başkanının neden toplantıda hazır bulunmadığı yönündeki soruya ise, "İşleri çıkan bazı ilçe başkanlarımız toplantıya katılamadı ama yardımcıları burada hazır bulundu" dedi.

Bursa, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Politika Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title