Haberler

Keşan'da Satranç Turnuvası

Keşan Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ında 2 bin lira ödüllü satranç turnuvası düzenleyecek.

Keşan Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ında 2 bin lira ödüllü satranç turnuvası düzenleyecek.

Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye, Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilciliği, Türkiye Satranç Federasyonu Edirne Temsilciliği, Keşan Satranç ve Zeka Oyunları Eğitim Merkezi organizasyonunda gerçekleştirilecek etkinlik, 29 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinlik için en geç yarın saat 19.00'a kadar "www.kesansatranc.com "sitesinden online olarak başvuru yapılması gerekiyor.

-Turnuvaya katılım şartları

Genel, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde yapılacak etkinlikte, minikler, küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yaş sınırlaması olacak.

Bu üç kategoride yarışacak katılımcılarda Keşan'da ikamet ediyor ya da Keşan'da okuyor olma şartı aranacak.

Genel kategoride yaş sınırlamasıve Keşan'da ikamet etme ya da Keşan'da öğrenim görme şartı aranmayacak.

En küçüğü 2010 doğumlu olmak üzere her yaştan tüm satranç meraklıları genel kategoride yarışabilecek ve yarıştıkları kategorinin ödül tablosuna tabi olacaklar.

Yıldızlar, küçükler ve minikler kategorisinde kız ve erkek ilk 5'e, genel kategoride ise genel sıralamada ilk 5'e madalya verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye 29 Ekim Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title