Haberler

Kepez Belediyesinden Kısa Kısa

Kepez'de, Çeşitli Spor Dallarında Mücadele Eden Sporcular, Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan'ı Ziyaret Etti

Kepez'de, çeşitli spor dallarında mücadele eden sporcular, Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan'ı ziyaret etti.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kepezspor bünyesinde, futbol, basketbol ve güreş takımlarında yer alan sporcular, ziyarette, başkan Mutan'a kendilerine olan desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Mutan da sporcuların gözlerinin nuru olduğunu belirterek, 'Yeter ki kötü alışkanlıklardan uzak durmak için spor yapmak istesinler. Tüm imkanlarımızla onları desteklemeye devam edeceğiz' dedi.

Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Mutan, Atatürk anıtı önünde 'En büyük Kepez' şeklinde tezahüratta bulundu.

- BELEDİYEYE YENİ İTFAİYE ARACI-

Kepez Belediyesi, yeni itfaiye aracına kavuştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bir çöp kamyonu yenilenerek, itfaiye aracına dönüştürüldü. 300 litrelik köpük tankı ile 6 bin litrelik su tankına sahip yeni itfaiye aracıyla, akaryakıt türevi yangınlar ile 360 derece dönebilen, 18 metre uzunluğundaki hidrolik merdiveni sayesinde, yüksek binalardaki yangınlara müdahale edilebilecek.

Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, belde meydanında aracın tanıtımında yaptığı açıklamada, beldenin hızlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü söyledi.

Şehirciliğin en önemli argümanlarından birinin itfaiye kuruluşu olduğuna işaret eden Mutan, 'İtfaiye kuruluşumuzun daha iyi hizmet ve ihtiyaca cevap verebilmesi için yenileme ve güçlendirme çalışması yaptık. Bu maksatla daha önce çöp kamyonu olarak kullandığımız aracı modifiye ettik. 6 katlı binalardaki yangınlara müdahale edebilecek bir itfaiye aracına dönüştürdük' dedi.

(UMT-CC-DÜR) - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title